In English
17.1.2024 in

Luottamus&Maine: asiakaskokemus ja maineen rakentaminen

Olemme tutkimusyhtiö, joka mittaa ja kehittää organisaatioiden luottamusta ja mainetta

T-Media on markkinatutkimusyhtiö, jonka tavoitteena on auttaa organisaatioita mittaamaan ja kehittämään niiden arvokkainta aineetonta pääomaa – luottamusta ja mainetta. Toimimme markkina- ja mielipidetutkimusten alalla yhdistäen akateemisen tutkimuksen parhaisiin käytäntöihin ja omiin havaintoihimme. Juuremme ovat suomalaisessa tiedeyhteisössä, ja olemme kasvaneet poikkitieteellisyyden hengessä.

Yli 20-vuotisen toimintamme aikana olemme tehneet yli 2000 Luottamus&Maine-tutkimusta 40 eri maassa. Olemme ylpeitä siitä, että olemme palvelleet kaikkia maamme yliopistoja, arvostettuja suomalaisia perheyrityksiä, pörssiyrityksiä ja julkishallintoa. Vuonna 2020 T-Media nousi Kauppalehden arvioinnissa Suomen sadan menestyneimmän yrityksen joukkoon, mikä oli hieno saavutus. Toimintamme laatu ja monipuolinen osaaminen ovat aina olleet keskeisiä lähtökohtia menestyksellemme.

Olemme tutkimusyhtiö, joka panostaa laatuun ja kehittyy jatkuvasti

T-Median matka on vasta alussa, ja panostamme jatkuvasti laatuun ja poikkitieteelliseen osaamiseen. Emme pelkää uuden edessä, vaan olemme aitoja ja uteliaita oppimaan uutta. Vaikka olemme pieni yritys, olemme aina panostaneet tuotekehitykseen ja analytiikkaan. Olemme jatkuvasti kehittäneet analytiikan ja vaikuttavuuden luotaamista, ja datapankkimme laajenee jatkuvasti.

T-Median tutkimusten selkärankana toimii Luottamus&Maine-malli, jonka avulla todennamme maineen liiketoimintavaikutukset ja kehitämme organisaatioiden johtamista kestävämpään suuntaan. Asiakkaidemme kanssa käymme rikkaita keskusteluja, ja panostamme yhteiseen tietämykseen. T-Mediassa työskentelee monipuolinen joukko asiantuntijoita eri aloilta, mikä takaa laadukkaat ja monipuoliset tutkimustulokset.

T-Median ensiluokkaiset työkalut ja sertifioidut neuvonantajat

T-Media tarjoaa asiakkailleen ensiluokkaisia työkaluja luottamuksen ja maineen mittaamiseen, rakentamiseen ja kasvattamiseen. Työkaluihimme kuuluu myös analytiikka, joka auttaa ymmärtämään tulosten taustalla olevia syitä ja vaikutuksia. Sertifioidulla neuvonantotiimillämme on pitkäaikaista kokemusta luottamuksen ja maineen kehittämisessä.

Olemme sitoutuneet asiakkaidemme menestykseen ja haluamme auttaa heitä kasvattamaan arvokasta aineetonta pääomaa – luottamusta ja mainetta. Teemme yhteistyötä sekä Suomen että ulkomaisten organisaatioiden kanssa, seuraamme asiakkaidemme mainetta eri sidosryhmissä ja eri maissa. Haluamme auttaa organisaatioita kehittymään ja johtamaan sidosryhmien sekä yhteiskuntien kannalta kestävämpään suuntaan.

T-Media on ylpeä historiastaan ja menestyksestään, mutta emme tyydy siihen. Olemme sitoutuneet jatkuvasti parantamaan toimintaamme ja etsimään uusia tapoja palvella asiakkaitamme entistä paremmin. Jatkamme matkaamme luottaen toisiimme ja yhdessä rakentaen luottamusta ja mainetta organisaatioille Suomessa ja maailmalla.

Related Articles