T-Median ihmiset

Kehitämme organisaatioiden johtamista sidosryhmien ja yhteiskuntien kannalta kestävämpään suuntaan. Näin vaikutamme maailmaan kokoamme enemmän.

Sari Maunula, Tutkimusjohtaja

M.Sc.(Econ.)
+358 50 409 1543
sari.maunula@t-media.fi

Sari johtaa T-Median tutkimustoimintaa. Sari on aiemmin työskennellyt Taloustutkimuksessa ja Aegis Mediassa tutkimuspäällikkönä. Sarilla on pitkä kokemus brändi- ja mainetutkimuksista sekä henkilöstötutkimuksista.

Mustavalkokuva hymyilevästä Harri Leinikasta, silmälaseissa ja tumma puku päällä.

Harri Leinikka, Toimitusjohtaja

M.Sc.(Tech.), Certificate of Reputation Management
+358 40 505 5001
harri.leinikka@t-media.fi

Harri on T-Median toimitusjohtaja ja perustajaosakas. Harrilla on yli 20 vuoden kokemus viestinnästä ja maineen johtamisesta. Harri on työskennellyt Alma Mediassa ja TATin johtoryhmässä sekä Inforin hallituksessa.

Riku Ruokolahti, Kehitysjohtaja

MBA, Certificate of Reputation Management
+358 400 512 200
riku.ruokolahti@t-media.fi

Riku Ruokolahti on T-Median kehitysjohtaja. Hän vastaa Luottamus&Maine-liiketoiminnasta ja valmentaa ylintä johtoa sekä johtoryhmiä kokonaisvaltaiseen maineen johtamiseen. Riku on suorittanut MBA-tutkinnon Henley Business Schoolissa.

Elina Melgin, Vanhempi asiantuntija

Ph.D, dosentti
+358408211688
elina.melgin@t-media.fi

Elina Melgin on T-Median vanhempi neuvonantaja. Ennen T-Medialle tuloa Elina vaikutti ProCom ry:n toimitusjohtajana ja kehitti viestintäalaa Global Alliancen hallituksen jäsenenä. Hän on toiminut toimituspäällikkönä Nokia Oyj:ssä sekä tiedotuspäällikkönä Taideteollisessa korkeakoulussa. Elina on tutkija, tietokirjailija ja taidemaalari. Palkintojen listalla on mm. Chydenius -sananvapausmitali.

Elisa Runsas, Sales Lead

M.Sc.(Econ.)
+358 50 468 8849
elisa.runsas@t-media.fi

Elisa neuvoo asiakkaitamme datan hyödyntämisessä maineen johtamisessa ja vetää myyntitiimiä. Elisa on syventynyt opinnoissaan data-analytiikan käyttämiseen päätöksenteossa. Ennen T-Medialle tuloa Elisa on toiminut myynnin ja asiakassuhteiden asiantuntijatehtävissä.

Kai-Verneri Kaksonen, Suhdepäällikkö

M.Sc.
+358 50 545 5421
kai.kaksonen@t-media.fi

Kai-Verneri työskentelee T-Mediassa suhdepäällikkönä ja auttaa asiakkaitamme maineensa mittaamisessa sekä sidosryhmäsuhteidensa kehittämisessä. Kai on työskennellyt aikaisemmin TAT:ssa ja Helsingin yliopistossa.

Marjo Seppä, Tiiminvetäjä

BBA
+358 40 8221315
marjo.seppa@t-media.fi

Marjo on T-Median tutkimustiimin tiiminvetäjä ja vastaa samalla myös asiakas- ja projektikohtaisista tutkimuksista monentyyppisten sidosryhmien keskuudessa. Ennen T-Medialle tuloa Marjo toimi pitkään Kantar TNS:llä tutkimuspäällikkönä.

Kari Väisänen, Vanhempi asiantuntija

M.Sc.
+358 400 138 767
kari.vaisanen@t-media.fi

Kari Väisänen toimii T-Mediassa vanhempana asiantuntijana ja hallituksen jäsenenä. Karilla on vahva kokemus media-alasta ja elinkeinoelämästä, hän on toiminut mm. STT:n päätoimittajana ja TAT:n toimitusjohtajana.

Nina Laakso, Senior Advisor

Ph.D. (econ.), M.Sc, B.Ed.
+358 400808940
nina.laakso@t-media.fi

Nina on T-Median vanhempi neuvonantaja ja eettisen johtamisen sekä vastuullisuuden asiantuntija. Väitöstutkimuksessaan Nina tarkasteli johtajuuden rakentumista narratiivisin menetelmin. Nina on työskennellyt aiemmin tutkijana, SUEK ry:n tutkimuspäällikkönä sekä julkisen hallinnon johtamisen kehittäjänä (oto).

Andrei Sergejeff, Asiantuntija

MA
+358 50 3030204
andrei.sergejeff@t-media.fi

Andrei toimii asiakkaidemme apuna tutkimushankkeiden käynnistämisessä ja koordinoimisessa sekä tulosten hyödyntämisessä. Andreilla on vahva kansainvälinen osaaminen ja syvä ymmärrys tutkimustoiminnasta. Päivätyönsä ohessa Andrei toimii tietokirjailijana.

Kaisa Laurila, Asiantuntija

MA
+358 50 518 0798
kaisa.laurila@t-media.fi

Kaisa toimii neuvonantajana T-Median asiantuntijatiimissä auttaen organisaatioita maineen mittaamisessa ja johtamistyössä. Kaisan erityisosaamista ovat toimialakohtaisten tutkimusprojektien toteuttaminen, joissa syvennytään organisaatioiden maineen lisäksi toimialakohtaisiin ilmiöihin. Kaisalla on ennestään vahva tausta viestinnän asiantuntijatehtävissä.

Pekka Harjunkoski, Tutkimuspäällikkö

M.Sc.
+358 50 467 9777
pekka.harjunkoski@t-media.fi

Pekka toimii T-Mediassa tutkimuspäällikkönä, vastuullaan asiakas- ja projektikohtaisten tutkimusten läpivienti.  Pekalla on vahva tausta B2B-asiakastutkimuksista ja tiedolla johtamisesta.

A black and white picture of Susanna Saarenpää smiling.

Susanna Saarenpää, Asiantuntija

BBA
+358 40 706 6019
susanna.saarenpaa@t-media.fi

Susanna toimii asiakkaidemme apuna tutkimushankkeiden käynnistämisessä ja koordinoimisessa sekä tulosten hyödyntämisessä. Susannalla on vahva tausta henkilöstön ja asiakaskokemuksen kehittämisessä ja valmentamisessa.

Mustavalkoinen ylävartalokuva hymyilevästä Laurista, jolla puku päällään.

Lauri Leppo, Asiantuntija


+358 50 433 6609
lauri.leppo@t-media.fi

Lauri toimii asiakkaidemme apuna tutkimushankkeiden käynnistämisessä ja koordinoimisessa sekä tulosten hyödyntämisessä. Ennen T-Medialle tuloa Lauri on toiminut pitkään asiakassuhteiden rakentajana ja syventäjänä finanssialalla, jossa hän on päässyt todistamaan luottamuksen ja maineen merkityksen käytännössä.

Mari Isotalo, Tutkimuspäällikkö

M.Soc.Sc., M.Sc.
+358 40 564 2269
mari.isotalo@t-media.fi

Mari toimii T-Mediassa tutkimuspäällikkönä vastuullaan asiakas- ja projektikohtaiset tutkimukset. Mari on aiemmin työskennellyt Promenade Insightissa, Accountor Services Oy:ssä, HR4:lla sekä Kantar TNS:llä ja omaa pitkän kokemuksen erityisesti henkilöstökokemuksen tutkimisen parista.

Petteri Puska, Johtava tutkija

D.Sc.(Econ.)
+358 41 435 8521
petteri.puska@t-media.fi

Petteri on T-Median johtava tutkija, vastaten asiakasvetoisten tutkimusprojektien läpiviennistä ja tutkimustoiminnan kehittämisestä. Ennen T-Medialle tuloaan Petteri työskenteli Vaasan yliopistossa kuluttajakäyttäytymisen ja -psykologian tutkijana. Väitöskirjassaan Petteri tarkasteli kestävää kuluttamista maineellisista tulokulmista.

Black and white photo of a woman smiling.

Katja Kämäräinen, Tutkimuspäällikkö

MA, BBA
+358 50 561 6060
katja.kamarainen@t-media.fi

Katja Kämäräinen toimii T-Mediassa tutkimuspäällikkönä vastuullaan asiakas- ja projektikohtaiset tutkimukset. Katja on henkilöstökokemuksen mittaamisen ja projektijohtamisen konkari ja toiminut Promenade Insightissa, Accountorilla ja HR4:lla.

Joonas Tarpila, Data Lead

M.Sc.(Tech.)
+358 50 530 3684
joonas.tarpila@t-media.fi

Joonas vastaa päivittäisen analysoinnin ja raportoinnin lisäksi laajojen yrityskohtaisten kvantitatiivisten analyysien tekemisestä. Joonas on opiskellut sovellettua matematiikkaa ja ennen T-Mediaa työskennellyt vakuutusyhtiön matemaatikkona.

A picture of a woman smiling in a black and white photo.

Elina Seppä, Koordinaattori

MA, BBA
+358 40 867 5939
elina.seppa@t-media.fi

Elina osallistuu T-Median tapahtumien, markkinoinnin ja tuotannon koordinointiin. Ennen T-Medialle tuloaan Elina työskenteli Fennovoiman viestinnässä.

Jaakko Reinikainen, Data Engineer

M.Sc. (Tech.)
+358 40 724 8044
jaakko.reinikainen@t-media.fi

Jaakko on osa T-Median datatiimiä tehtävinään datan analysointi, raporttien automatisointi ja tuotantojärjestelmien ohjelmointi sekä tutkimusraporttien ja meta-analyysien valmistaminen. Jaakko on opinnoissaan keskittynyt liiketoiminta-analytiikkaan ja toiminut Keskolla toimitusketjun ohjauksen asiantuntijatehtävissä.

Tuuli Pohjola, Viestintäasiantuntija & tutkija

M.Sc.(Econ.)
tuuli.pohjola@t-media.fi

Tuuli vastaa T-Median viestinnän suunnittelusta, toteutuksesta sekä asiakastutkimusten raportoinnin kehittämisestä. Ennen T-Medialle tuloaan Tuuli on työskennellyt viestintäasiantuntijana EK:lla, ympäristöministeriössä ja Milttonilla.

Antti Pennala, Data analyst

B.Sc. (Economics and Business Administration)
+358 400 375 718
antti.pennala@t-media.fi

Antti tekee T-Median datatiimissä datan analysointia sekä osaltaan tutkimustulosten raportointia. Aikaisemmassa työssään Antti on hoitanut kirjanpidon tarkistusta. Antti opiskelee taloustiedettä Oulun yliopistossa.

Elsa Rajala

Elsa Rajala, Junior Data Analyst

Tieto-ja viestintätekniikan yo.
elsa.rajala@t-media.fi

Elsa on osa T-Median datatiimiä ja työskentelee datan analysoinnin sekä raportoinnin parissa.

Emil Oksanen, Junior data analyst

Kauppatieteiden yo.
emil.oksanen@t-media.fi

Emil työskentelee T-Median datatiimissä datan analysoinnin sekä raportoinnin parissa. Emil opiskelee rahoitusta ja sivuaineena tietojenkäsittelyä Hankenilla. Ennen T-Mediaa Emil teki 6 vuotta uraa ammattijääkiekkoilijana.

Eila Lahti, Tiedonkeruupäällikkö

B. Eng.
+358 50 597 9331
eila.lahti@t-media.fi

Eila johtaa T-Median tutkimusosaston tiedonkeruutiimiä ja vastaa henkilötietojen käsittelystä. Eilalla on tutkimustoiminnasta jo yhteensä 15 vuoden kokemus, ja hän on aiemmin työskennellyt muun muassa Protonella ja VSP:llä.

Kirsi Koskinen, Tiedonkeruukoordinaattori

BBA
+358 50 472 7773
kirsi.koskinen@t-media.fi

Kirsi on osa T-Median omaa tiedonkeruutiimiä. Kirsi on työskennellyt aiemmin muun muassa projektipäällikkönä Protonella sekä VSP:llä. Hänellä on yhteensä yli 20 vuoden kokemus asiakaspalvelusta sekä myynnin ja markkinoinnin eri tehtävistä.

Hilla Koivula, Tutkimusassistentti

BBA in Business
+358 50 473 2677
hilla.koivula@t-media.fi

Hilla työskentelee osana T-Median omaa tiedonkeruutiimiä. Hillan työnkuvaan kuuluu datan kerääminen muun muassa puhelin- ja sähköpostihaastatteluin toteuttettavien tutkimusprojektien osalta.

Teemu Inkinen, Tutkimusassistentti


+358 50 463 8938
teemu.inkinen@t-media.fi

Teemu on T-Median oman tiedonkeruutiimin jäsen. Teemun vastuulla on tiedonkeruu ja datan koostaminen tutkimusprojektien osalta, joissa hyödynnetään puhelin- tai sähköpostihaastatteluja.

Per Lindtorp, Hallituksen jäsen

M.Sc.

Per työskentelee sijoitusyhtiö Neqstillä ja hänellä on mittava kansainvälinen kokemus teknologiasektorin yrityskauppojen läpivienneistä, fuusioista ja pääomahankinnasta.

Henrik Scharp, Hallituksen puheenjohtaja

MSc, MBA

Henrik työskentelee sijoitusyhtiö Neqstillä ja hänellä on yli 15 vuoden kokemus teollisuus- ja teknologia-alojen yhtiöiden kehittämisestä ja niihin sijoittamisesta. Aikaisemmin Henrik on toiminut myös yrittäjänä ja toimitusjohtaja teknologiayhtiöissä.