T-median ihmiset

Kehitämme organisaatioiden johtamista sidosryhmien ja yhteiskuntien kannalta kestävämpään suuntaan. Näin vaikutamme maailmaan kokoamme enemmän.

Sari Maunula, Tutkimusjohtaja

M.Sc.(Econ.)
+358 50 409 1543
sari.maunula@t-media.fi

Sari johtaa T-Median tutkimustoimintaa. Sari on aiemmin työskennellyt Taloustutkimuksessa ja Aegis Mediassa tutkimuspäällikkönä. Sarilla on pitkä kokemus brändi- ja mainetutkimuksista sekä henkilöstötutkimuksista.

Harri Leinikka, Toimitusjohtaja

M.Sc.(Tech.), Certificate of Reputation Management
+358 40 505 5001
harri.leinikka@t-media.fi

Harri on T-Median toimitusjohtaja ja perustajaosakas. Harrilla on yli 20 vuoden kokemus viestinnästä ja maineen johtamisesta. Harri on työskennellyt Alma Mediassa ja TATin johtoryhmässä sekä Inforin hallituksessa.

Marjo Seppä, Tutkimuspäällikkö

BBA
+358 40 8221315
marjo.seppa@t-media.fi

Marjo toimii T-Mediassa tutkimuspäällikkönä, vastuullaan mainetutkimusten lisäksi muut yhteiskunnalliset tutkimushankkeet. Marjo on työskennellyt aikaisemmin Kantar TNS:llä tutkimuspäällikkönä, ja hänellä on pitkä kokemus erityisesti media-alan tutkimuksista.

Riku Ruokolahti, Kehitysjohtaja

MBA, Certificate of Reputation Management
+358 400 512 200
riku.ruokolahti@t-media.fi

Riku Ruokolahti on T-Median kehitysjohtaja. Hän vastaa Luottamus&Maine-liiketoiminnasta ja valmentaa ylintä johtoa sekä johtoryhmiä kokonaisvaltaiseen maineen johtamiseen. Riku on suorittanut MBA-tutkinnon Henley Business Schoolissa.

Petteri Puska, Tutkija

D.Sc.(Econ.)
+358 41 435 8521
petteri.puska@t-media.fi

Petteri toimii tutkijana T-Mediassa. Hän vastaa asiakasvetoisten tutkimusprojektien läpiviemisestä. Aikaisemmin Petteri työskenteli kuluttajatutkijana Vaasan yliopistossa. Väitöskirjassaan hän tarkasteli vihreän kuluttamisen maineellisia aspekteja.

Elisa Runsas, Sales Lead

M.Sc.(Econ.)
+358 50 468 8849
elisa.runsas@t-media.fi

Elisa neuvoo asiakkaitamme datan hyödyntämisessä maineen johtamisessa ja vetää myyntitiimiä. Elisa on syventynyt opinnoissaan data-analytiikan käyttämiseen päätöksenteossa. Ennen T-Medialle tuloa Elisa on toiminut myynnin ja asiakassuhteiden asiantuntijatehtävissä.

Rebecca Kilpeläinen, Tutkija

M.Sc. (Econ.)
+358 50 467 9777
rebecca.kilpelainen@t-media.fi

Rebecca toimii T-Median tutkimustiimissä tutkijana, vastuullaan asiakas- ja projektikohtaiset tutkimukset ja raportointi. Aiemmin Rebecca on kerännyt kokemusta tutkimuksesta, projektinhallinnasta ja asiakassuhteista Digitalist Groupilla ja InterQuestilla.

Kai-Verneri Kaksonen, Suhdepäällikkö

M.Sc.
+358 50 545 5421
kai.kaksonen@t-media.fi

Kai-Verneri työskentelee T-Mediassa suhdepäällikkönä ja auttaa asiakkaitamme maineensa mittaamisessa sekä sidosryhmäsuhteidensa kehittämisessä. Kai on työskennellyt aikaisemmin TAT:ssa ja Helsingin yliopistossa.

Joonas Tarpila, Senior Data-Analyytikko

M.Sc.(Tech.)
+358 50 530 3684
joonas.tarpila@t-media.fi

Joonas vastaa päivittäisen analysoinnin ja raportoinnin lisäksi laajojen yrityskohtaisten kvantitatiivisten analyysien tekemisestä. Joonas on opiskellut sovellettua matematiikkaa ja ennen T-Mediaa työskennellyt vakuutusyhtiön matemaatikkona.

Susanna Saarenpää, Myyntipäällikkö

BBA
+358 40 706 6019
susanna.saarenpaa@t-media.fi

Suski toimii asiakkaidemme apuna tutkimushankkeiden käynnistämisessä ja koordinoimisessa sekä tulosten hyödyntämisessä. Suskilla on vahva tausta henkilöstön ja asiakaskokemuksen kehittämisessä ja valmentamisessa.

Mira Lindroos, Senior Data Engineer

M.Sc.(Tech.)
+358 400 863 524
mira.lindroos@t-media.fi

Miran vastuulle kuuluu tutkimusdatan käsittelyn lisäksi T-Median tietohallinnon ja -analytiikan sekä prosessien tehostus ja laadunvarmistus. Mira on opinnoissaan perehtynyt tiedonhallinnan organisointiin.

Hanna-Mari Aula, Vanhempi asiantuntija

DSc (Econ)
+358 40 585 6466
hanna-mari.aula@t-media.fi

Hanna-Mari keskittyy analytiikkapohjaiseen maineen johtamisen neuvonantoon. Hanna-Marilla on 20 vuoden kokemus tutkimuksen ja mainetyön parissa. Aiemmin hän on työskennellyt  KAUTE-säätiössä ja Pohjoisrannassa sekä tutkimustyössä Aallossa ja Stanfordissa.

Tuuli Pohjola, Viestintäasiantuntija & tutkija

M.Sc.(Econ.)
tuuli.pohjola@t-media.fi

Tuuli vastaa T-Median viestinnän suunnittelusta, toteutuksesta sekä asiakastutkimusten raportoinnin kehittämisestä. Ennen T-Medialle tuloaan Tuuli on työskennellyt viestintäasiantuntijana EK:lla, ympäristöministeriössä ja Milttonilla.

Kari Väisänen, Vanhempi asiantuntija

M.Sc.
+358 400 138 767
kari.vaisanen@t-media.fi

Kari Väisänen toimii T-Mediassa vanhempana asiantuntijana ja hallituksen jäsenenä. Karilla on vahva kokemus media-alasta ja elinkeinoelämästä, hän on toiminut mm. STT:n päätoimittajana ja TAT:n toimitusjohtajana.

Kaisa Laurila, Project Lead (perhevapaalla)

MA
+358 50 518 0798
kaisa.laurila@t-media.fi

Kaisa toimii projektipäällikkönä Luottamus&Maine-tiimissä. Kaisa vastaa toimialakohtaisten tutkimusprojektien toteuttamisesta. Kaisalla on vahva osaaminen vaikuttajaviestinnästä ja toimialakohtaisesta ajattelusta MARA:lta.

Andrei Sergejeff, Asiantuntija

MA
+358 50 3030204
andrei.sergejeff@t-media.fi

Andrei toimii asiakkaidemme apuna tutkimushankkeiden käynnistämisessä ja koordinoimisessa sekä tulosten hyödyntämisessä. Andreilla on vahva kansainvälinen osaaminen ja syvä ymmärrys tutkimustoiminnasta. Päivätyönsä ohessa Andrei toimii tietokirjailijana.

Maija Tuovinen, Projektiassistentti

MA
maija.tuovinen@t-media.fi

Maija toimii tutkimusprojekteissa assistenttina ja varmistaa, että pienetkin asiat tehdään huolella. Maija on  on aikaisemmin työskennellyt Pariisissa pohjoismaisten yritysten viennin edistämiseksi.

Eila Lahti, Tiedonkeruupäällikkö

B. Eng.
+358 50 597 9331
eila.lahti@t-media.fi

Eila johtaa T-Median tutkimusosaston tiedonkeruutiimiä. Eilalla on tutkimustoiminnasta jo yhteensä 15 vuoden vankka kokemus, ja hän on aiemmin työskennellyt muun muassa Protonella ja VSP:llä.

Kirsi Koskinen, Tiedonkeruukoordinaattori


+358 50 523 8813
kirsi.koskinen@t-media.fi

Kirsi on osa T-Median omaa tiedonkeruutiimiä. Kirsi on työskennellyt aiemmin muun muassa projektipäällikkönä Protonella sekä VSP:llä. Hänellä on yhteensä yli 20 vuoden kokemus asiakaspalvelusta sekä myynnin ja markkinoinnin eri tehtävistä.

Hilla Koivula, Tutkimusassistentti

BBA in Business
+358 50 3433 339
hilla.koivula@t-media.fi

Hilla työskentelee osana T-Median omaa tiedonkeruutiimiä. Hillan työnkuvaan kuuluu datan kerääminen muun muassa puhelin- ja sähköpostihaastatteluin toteuttettavien tutkimusprojektien osalta.

Teemu Inkinen, Tutkimusassistentti


+358 50 5134 830
teemu.inkinen@t-media.fi

Teemu on T-Median oman tiedonkeruutiimin jäsen. Teemun vastuulla on tiedonkeruu ja datan koostaminen tutkimusprojektien osalta, joissa hyödynnetään puhelin- tai sähköpostihaastatteluja.

Leo Stranius, Toimitusjohtaja, Third Rock Finland Oy

M.Sc.A.
+358 40 754 7371
leo.stranius@thirdrock.fi

Leo on T-Median sisaryhtiö Third Rockin Finland Oy:n toimitusjohtaja ja osakas. Leo vastaa yhtiön ilmasto- ja ympäristöpalveluista. Aiemmin hän on työskennellyt Kansalaisareenan, Luonto-Liiton ja Suomen luonnonsuojeluliiton toiminnanjohtajana sekä yritysten neuvonantajana.

Sari Kuvaja, Vastuullisuuspalvelujen johtaja, Third Rock Finland Oy

M.Sc. (Agriculture and Forestry)
+358 40 528 2820
sari.kuvaja@thirdrock.fi

Sari on T-Median sisaryhtiö Third Rockin Finland Oy:n vastuullisuuspalvelujen johtaja ja osakas. Sarilla on yli 20 vuoden kokemus yritysvastuusta ja vastuullisuusviestinnästä. Hän on konsultoinut asiakkaitaan vastuullisuusstrategiatyössä, sidosryhmäsuhteissa sekä vastuuviestinnässä ja -raportoinnissa.