In English

Asiakkaitamme

Meillä on ollut ilo tehdä yhteistyötä ja palvella arvostettuja suomalaisia perheyrityksiä, maailman parhaiksi kasvaneita start-upeja, suurimpia pörssiyrityksiä sekä lukuisia toimialaliittoja.  Jo neljällä eri vuosikymmenellä olemme tehneet tutkimusyhteistyötä myös lukuisten julkishallinnon organisaatioiden, suomalaisten ja ulkomaisten yliopistostojen sekä erilaisten järjestöjen kanssa. Kuluvan ja viime vuoden aikan olemme palvelleet mainetutkimuksilla jo yli 220 asiakasta.

Luottamus&Maine-tutkimus on osa VTT:n kokonaisvaltaista vaikuttavuuden ja menestyksen mittaamista. Meille on arvokasta saada palautetta tärkeimmiltä sidosryhmiltämme osana strategiamme toteuttamista ja sen seurantaa.

Maine on hyvä vastuullisuuden mittari. Vastuullisuuden ja maineen yhteys on ollut tärkeä oppi. On tärkeä ymmärtää maineen vaikuttimet: analyysit ja korrelaatio sidosryhmien käytökseen. Maine ja vastuullisuus ovat kestävän liiketoiminnan ytimessä.

Luottamuksen ylläpitäminen ja kehittäminen on kilpailukykymme ja vaikuttavuutemme sekä yhteistyön ja yhteisten tuloksien aikaansaamiseksi kriittisen tärkeää. Luottamus&Maine-malli on auttanut meitä ymmärtämään asiakkuuksia ja kumppanuuksia kokonaisvaltaisesti.

Luottamus&Maine-malli täydennettynä T-Median meille räätälöimään asiakaskokemuksen mittariin on auttanut meitä ymmärtämään paremmin asiakkaitamme ja sidosryhmiämme. Luotettavan datan avulla voimme parantaa sidosryhmiemme moninaisten tarpeiden yhteensovittamista ja strategista suunnittelua.

Panostamme Antellilla tiedolla johtamiseen. Luottamus&Maine-tutkimus on niin johtoryhmän kuin koko organisaation työkalu.

T-Media opetti meille, että tunne ohjaa käyttäytymistä ja päätöksentekoa. Maine rakentuu toiminnastamme. Palvelun ja tuotteiden laadun lisäksi on tärkeää ymmärtää, mihin kaikkeen muuhun sidosryhmiemme odotukset liityvät.

Prosessi ylitti kaikki odotuksemme. T-Median avulla saimme kattavan ymmärryksen siitä, mitä muutoksia markkinointiviestintämme kaipasi. Tutkimusraportti auttoi meitä valtavasti strategiaprosessimme aikana.

DNA on tehnyt jo useamman vuoden yhteistyötä T-Median kanssa, ja yhteistyön laajuus on kasvanut viime vuosina. Arvostamme T-Median tutkittua ja kokonaisvaltaista mallia, joka palvelee hyvin DNA:n liiketoiminnan ja maineen kehittämistä monella osa-alueella.

Yhteistyö T-Median kanssa on kokonaisuudessaan erittäin sujuvaa ja luotettavaa. Harvoin saa olla mukana hankkeissa, joissa askeleet ovat näin hyvin hallussa.

Olemme tehneet yhteistyötä T-Median kanssa jo vuosia liittyen työnantajamaineemme kehittämiseen. Saamamme palvelu on aina ollut ystävällistä, nopeaa, idearikasta ja tarvittaessa meille räätälöityä. Mainetutkimukset eri sidosryhmien keskuudessa ovat olleet erityisen hyödyllisiä.


Katso lisää asiakkaidemme ajatuksia