Meille töihin?

Tulisitko meille töihin? T-Media on Suomen johtava maineen tutkimiseen sekä strategiseen neuvonantoon keskittynyt yritys. Katso T-Median työpaikat alta tai lähetä avoin hakemus:

 

Tutustu avoimiin työpaikkoihin urasivustollamme

 

Me T-Medialla autamme organisaatioiden johtoryhmiä ja hallituksia tekemään analytiikkaan perustuvia päätöksiä, jotka vahvistavat organisaation luottamusta ja toimintaedellytyksiä. Työmme on juuri nyt merkityksellisempää kuin koskaan.

Ennestään tiimiimme kuuluu maineesta väitelleitä tohtoreita, tutkijoita, diplomi-insinöörejä, data-analyytikkoja, taloustieteilijöitä, myynnin ja viestinnän ammattilaisia, tutkimushaastattelijoita, seniorijohtajia, journalisteja, kansalaisaktivisteja, Tieto-Finlandia-ehdokas, MBA, historioitsija, opettaja, biologi ja dosentti.

 

 

Arvostetuin tutkimustuotteemme on Luottamus&Maine-menetelmä. Sen avulla analysoimme asiakkaamme maineen rakenteen ja paljastamme ne osa-alueet, joita kehittämällä asiakkaamme saavat parhaat liiketoiminnalliset hyödyt. Olemme yli 20 henkilön tiimillämme palvelleet jo satoja organisaatioita jo yli 40 maassa tehden yli 2000 Luottamus&Maine-tutkimusta.

Työllämme on kuitenkin suurempi tarkoitus. Toimimme pörssiyhtiöiden, yksityisten yritysten ja julkisten organisaatioiden neuvonantajina auttaen organisaatioita tulemaan paremmin toimeen sidosryhmiensä ja ympäröivän yhteiskunnan kanssa. Näin vaikutamme maailmaan kokoamme enemmän.

 

Lähetä avoin hakemus osoitteeseen: tutkimus@t-media.fi

 

Luotamme tutkitusti työtovereidemme osaamiseen

 

Tutkimme omaa, sisäistä mainettamme Luottamus&Maine-tutkimuksella alkuvuodesta 2022. Tutkimuksemme paljasti, että T-Median maine on tiimimme keskuudessa lähellä erinomaista tasoa: koemme työpaikkamme vastuullisena sekä taloudellisesti vakaana ja kannattavana yrityksenä, jonka tuotteet ja palvelut ovat hintansa arvoisia.

Tutkimus osoitti myös, että henkilöstön tuki T-Mediaa kohtaa on erinomaisella tasolla, mukaan lukien halukkuus työskennellä T-Medialla. Kaikkein parhaan arvosanan annoimme työtovereidemme osaamiselle.