Meille töihin?

T-Media on Suomen johtava maineen tutkimiseen sekä strategiseen neuvonantoon keskittynyt yritys.  Olemme yli 20 henkilön tiimillämme palvelleet jo satoja organisaatioita jo yli 40 maassa tehden yli 2000 Luottamus&Maine-tutkimusta.

Tarjoamme avoimen ja joustavan työyhteisön, hyvät työkaverit ja aidon tekemisen meiningin sekä huimia kehittymismahdollisuuksia maineen ja vastuullisuuden näköalapaikalta. Olemme aitoja ja uteliaita uuden edessä. Luomme itse oman latumme luottaen toisiimme ihmisinä ja ammattilaisina. Me olemme Me – ei hän, tuo tai se.

 

Tutustu avoimiin työpaikkoihin urasivustollamme

 

 

Arvostetuin tutkimustuotteemme on Luottamus&Maine-menetelmä. Sen avulla analysoimme asiakkaamme maineen rakenteen ja paljastamme ne osa-alueet, joita kehittämällä asiakkaamme saavat parhaat liiketoiminnalliset hyödyt. Työllämme on kuitenkin suurempi tarkoitus. Toimimme pörssiyhtiöiden, yksityisten yritysten ja julkisten organisaatioiden neuvonantajina auttaen organisaatioita tulemaan paremmin toimeen sidosryhmiensä ja ympäröivän yhteiskunnan kanssa. Näin vaikutamme maailmaan kokoamme enemmän.

Lähetä avoin hakemus osoitteeseen: tutkimus@t-media.fi