In English
11.12.2023 in

Tutkimuspalvelut – kuinka parantaa t-mediaa

Markkina- ja mielipidetutkimuksilla kohti kestävämpää johtamista

T-Media on suomalainen tutkimusyhtiö, jonka tavoitteena on auttaa organisaatioita kehittämään arvokkainta aineetonta pääomaansa, luottamusta ja mainetta. Olemme erikoistuneet markkina- ja mielipidetutkimuksiin, jotka tarjoavat arvokasta tietoa organisaation sidosryhmien tarpeista ja odotuksista. Tavoitteenamme on edistää kestävämpää organisaatioiden johtamista, joka hyödyttää sekä sidosryhmiä että yhteiskuntaa kokonaisuutena.

T-Median lähtökohdat juontavat juurensa suomalaiseen tiedeyhteisöön. Vuonna 1997 perustajamme, Harri Leinikka, Petja Partanen ja Ari Nykänen, loivat yrityksen haaveenaan yhdistää yliopistoja, elinkeinoelämää ja opiskelijoita. Tavoitteenamme oli auttaa opiskelijoita löytämään kiinnostavia työmahdollisuuksia ja yrityksiä löytämään parhaat tekijät. Alusta saakka olemme panostaneet laadukkaisiin sisältöihin ja tutkimuksiin, joilla voidaan tuottaa merkityksellistä tietoa organisaatioille.

Tutkimustoiminta ja menestys Suomessa ja maailmalla

Yli 20 toimintavuotemme aikana olemme tehneet yli 2 000 Luottamus&Maine-tutkimusta yli 40 eri maassa. Olemme palvelleet kaikkia Suomen yliopistoja, kansainvälisiä pörssiyrityksiä, suomalaisia perheyrityksiä, start-upeja ja julkishallintoa. Vuonna 2020 T-Media arvioitiin yhdeksi Suomen sadan menestyneimmän yrityksen joukkoon, mikä kertoo vahvasta asemastamme tutkimusalalla.

T-Median tutkimustoimintaan on aina kuulunut pyrkimys laatuun ja poikkitieteelliseen osaamiseen. Olemme uteliaita ja aitoja uuden edessä, ja pyrimme pitämään kehityksen kärjessä. Olemme panostaneet tuotekehitykseen ja analytiikkaan erilaisissa, myös globaalien kriisien, olosuhteissa. Meillä on myös vahva sitoutuminen asiakkaisiimme ja sidosryhmiimme, ja pyrimme luomaan uutta yhdistämällä akateemisen perustutkimuksen parhaita käytäntöjä ja omia havaintojamme.

T-Median tavoitteet ja visio

Seuraava askel T-Medialle on keskittää huomiota asiakkaidemme maineen seuraamiseen entistä monipuolisemmin ja useammin sidosryhmien keskuudessa. Meillä on käytössämme Luottamus&Maine-malli sekä laajeneva datapankkimme, jotka mahdollistavat kehittyneen analytiikan ja vaikuttavuuden arvioinnin. T-Medialaiset panevat yhteiseen tietämyspottiin persoonansa ja erikoisosaamisensa. Perheeseemme kuuluu monia eri alojen asiantuntijoita, jotka yhdessä luovat arvoa asiakkaillemme.

Yrityksemme tavoitteena on mitata, rakentaa ja kasvattaa asiakkaidemme arvokkainta aineetonta pääomaa, luottamusta ja mainetta. Tarjoamme ensiluokkaisia ja jatkuvasti kehittyviä työkaluja sekä sertifioitua neuvonantotiimiä, jotta voimme vastata asiakkaidemme tarpeisiin entistä paremmin. Tavoitteenamme on olla vastuullisen liiketoiminnan edelläkävijä Suomessa ja maailmalla sekä vaikuttaa kestävään organisaatioiden johtamiseen.

T-Median matka on vasta alussa, ja olemme innostuneita tulevista mahdollisuuksista ja projekteista. Luotamme omaan osaamiseemme ja ammattitaitoomme, ja olemme valmiita kohtaamaan tulevat haasteet yhdessä asiakkaidemme kanssa. Yhdessä voimme luoda kestävämpiä organisaatioita ja vaikuttaa positiivisesti koko maailmaan.

Related Articles