In English
T-Median toimitusjohtaja Harri Leinikka vasemmalla ja Senior Advisor Nina Ehrnrooth oikealla. Takana Reoutation&Trust-logo.
10.11.2023 in

Nina Ehrnrooth aloitti T-Median Senior Advisorina

 

KTM Nina Ehrnrooth aloitti T-Median Senior Advisorina 1. marraskuuta 2023. Partioaitan toimitusjohtajana pitkään toiminut Nina vahvistaa T-Median osaamista kestävän liiketoiminnan kehittämisessä ja tukee yhtiön Ruotsin kasvua.

T-Median asiantuntijoiden joukko vahvistui, kun saimme asiakkaidemme avuksi ja Ruotsin markkinan valloitusta tukemaan Nina Ehrnroothin. Alppihiihtäjänä ansioitunut Nina toimi ennen T-Medialle tuloaan Partioaitan toimitusjohtajana vuosina 2009–2023.

Hankenin kauppakorkeakoulusta valmistunut KTM Nina on työssään erikoistunut kestävän liiketoiminnan kehittämiseen. Ninalla on pitkä kokemus brändin rakentamisesta ajattelulla, jossa kestävyys on strateginen osa kaikkea toimintaa.

“Hyvän tekeminen yhteiskunnalle, ihmisille ja luonnolle, on oltava liiketoiminnan ydin. Tuoton pitää tulla siitä, että teemme hyvää. Kun yritys hoitaa vastuunsa niin se tuottaa voittoa myös osakkeenomistajilleen”, Nina Ehrnrooth toteaa.

T-Media on kansainvälistyvä, strategiseen mainetutkimukseen erikoistunut yhtiö, jonka tehtävänä on auttaa organisaatioita luottamuksen ja toiminnan edellytysten kasvattamisessa. Yhtiön tunnetuin tuote on johtoryhmien laajasti hyödyntämä, ensiluokkaiseen data-analytiikkaan pohjautuva Luottamus&Maine-tutkimuskonsepti.

“Liiketoiminnan oikealle polulle saamiseksi tarvitsemme dataa. T-Median tutkimuksissa ja malleissa on kyse tiedolla johtamisesta. Kovan datan ja kansainvälistyvän liiketoiminnan ohella kiinnostuin T-Mediasta, koska yhtiön kehitysjohtaja Riku Ruokolahti ja toimitusjohtaja Harri Leinikka tekivät minuun vaikutuksen ihmisinä.”

“On kunnia saada Nina osaksi T-Median perhettä. Partioaitan pitkäaikaisena toimitusjohtajana Ninalla on paljon annettavaa niin työyhteisöllemme kuin asiakkaillemmekin. Arvostan todella paljon myös Ninan kansainvälisiä verkostoja ja hänen haluaan auttaa yhtiömme kasvua myös Ruotsissa”, T-Median toimitusjohtaja Harri Leinikka sanoo.

 


 

Lisätietoja:

Nina Ehnrooth, Senior Advisor, T-Media
nina.ehrnrooth@reputationandtrust.com

Harri Leinikka, toimitusjohtaja, T-Media
p. 040 505 5001
harri.leinikka@t-media.fi

 

Kuvaaja: Vesa Koivunen