In English
14.12.2023 in

Julkishallinnon Luottamus&Maine 2023 -webinaaritallenne

 

Vuoden viimeisimmän webinaarimme aiheena oli kansalaisten luottamus instituutioihin ja miksi se on tärkeää. Voit katsoa webinaarin kokonaisuudessaan alta:

  

Onnittelimme webinaarissa Hätäkeskuslaitosta, Rajavartiolaitosta sekä tasavallan presidentin kansliaa Suomen maineikkaimpina julkishallinnon organisaatioina. Onnittelimme samalla myös Suomen evankelis-luterilaista kirkkoa sekä sisäministeriötä upeasta mainenoususta. Voit lukea lisää tutkimuksesta tiedotteestamme Hätäkeskuslaitos ja Rajavartiolaitos ovat julkishallinnon maineikkaimmat organisaatiot.

Perehdyimme myös siihen, mikä sidosryhmien luottamukseen vaikuttaa ja miten luottamus julkishallintoon on kehittynyt viime vuosina. Mukana keskustelemassa olivat arkkipiispa Tapio Luoma, Hätäkeskuslaitoksen johtaja Taito Vainio, Rajavartiolaitoksen lippueamiraali Tom Hanén, VTT:n markkinointi- ja viestintäjohtaja Jenni Santalo sekä Fintrafficin strategia- ja viestintäjohtaja Mikko Saariaho.

 

WEBINAARIN PARHAAT PALAT KUVINA

 

Kehitysjohtajamme Riku Ruokolahti

 

Suomen evankelis-luterilainen kirkko palkittiin tutkimuksen parhaana nousijana. Arkkipiispa Tapio Luoma vastaanotti palkinnon.

 

Toimitusjohtajamme Harri Leinikka haastatteli arkkipiispa Tapio Luomaa kirkon hienosta mainenoususta.

 

VTT:n markkinointi- ja viestintäjohtaja Jenni Santalo kertoi maineen rakentamisesta.

 

Sales Leadimme Elisa Runsas haastatteli Fintrafficin strategia- ja viestintäjohtaja Mikko Saariahoa.

 

Rajavartiolaitoksen Tom Hanén ja Hätäkeskuslaitoksen Taito Vainio mukana kehitysjohtajamme Riku Ruokolahden paneelikeskustelussa.

 

Rajavartiolaitoksen Tom Hanén sekä Hätäkeskuslaitoksen Taito Vainio vastaanottivat maineikkaimpien julkishallinnon organisaatioiden palkinnot.

 

Henkilöstömme iloitsee onnistuneesta webinaarista.

 

Tutkimme julkishallinnon organisaatioiden mainetta loka-marraskuussa 2023 ja tutkimukseen vastasi yhteensä 9 932 suomalaista. Jaetulle kärkisijalle sijoittuneiden Hätäkeskuslaitoksen ja  Rajavartiolaitoksen maineluku oli 3,91.  Kolmanneksi sijoittui tasavallan presidentin kanslia arvosanalla 3,86. Luottamus&Maine-tutkimusmallissa jokaiselle organisaatiolle lasketaan maineluku asteikolla 1–5 kahdeksan eri osa-alueen kautta.

 Ota yhteyttä

 

Taulukko: Julkishallinnon Luottamus&Maine -tutkimuksen kymmenen maineikkainta organisaatiota.

 

 

Kuvaaja: Vesa Koivunen