In English
11.12.2023 in

Yritysmaineen rakentaminen: parhaat käytännöt

T-Media: Markkinoiden ja mielipiteiden tutkimuksen asiantuntija

T-Media on suomalainen tutkimusyhtiö, joka keskittyy organisaatioiden arvokkaimman aineettoman pääoman, kuten luottamuksen ja maineen, mittaamiseen ja kehittämiseen. Yli 20 vuoden kokemuksella ja yli 2000 Luottamus&Maine-tutkimuksella olemme palvelleet asiakkaita ympäri maailman.

T-Media syntyi vuonna 1997 kolmen opiskelijan haaveesta. Yhtiön perustajia, Harri Leinikkaa, Petja Partasta ja Ari Nykästä, yhdisti teknisten ja kaupallisten tieteiden sekä taiteen osaaminen. Tämä poikkitieteellinen lähestymistapa on edelleen osa yrityksen DNA:ta. Juuremme suomalaisessa tiedeyhteisössä ovat ohjanneet toimintaamme alusta asti.

Yhteinen fokus: Tutkimus, johtaminen ja kehittyvä maine

Yhtiömme tavoitteena on yhdistää yliopistoja, elinkeinoelämää ja nuoria osaajia keskenään. Avaamme opiskelijoiden silmiä työelämän uusille mahdollisuuksille ja autamme yrityksiä löytämään parhaat tekijät. Olemme tukeneet asiakkaitamme tutkimusten avulla jo yli 20 vuotta.

Olemme erityisen ylpeitä siitä, että olemme palvelleet mm. kaikkia Suomen yliopistoja, maailmanlaajuisesti menestyneitä start-upeja, suomalaisia perheyrityksiä, kansainvälisiä pörssiyrityksiä sekä toimialaliittoja ja julkishallintoa. Olemme tehneet panostuksia laatuun ja analytiikkaan kaikkien kohtaamiemme globaalien kriisien aikana. Kehitysjohtajamme Riku Ruokolahti on työskennellyt alalla jo yli kolme vuosikymmentä. Kuuntelemme asiakkaitamme ja analysoimme, jotta voimme auttaa heitä kehittämään organisaationsa johtamista sidosryhmien ja yhteiskunnan kannalta kestävämpään suuntaan.

Nouseeko yrityksesi maine uudelle tasolle?

Olemme vasta alkutaipaleella, sillä seuraamme asiakkaidemme mainetta entistä laajemmin ja useammassa maassa. Luottamus&Maine-mallimme ja laajeneva datapankkimme mahdollistavat kehittyneemmän analytiikan ja vaikuttavuuden arvioinnin. Olemme sitoutuneet jatkuvaan kehitykseen yhdessä asiakkaidemme kanssa.

T-Median asiantuntijatiimi ja edistykselliset työkalut takaavat luotettavat mittaukset ja mahdollisuuden rakentaa ja kasvattaa arvokasta aineetonta pääomaa – luottamusta ja mainetta. Palvelemme niin kotimaista kuin kansainvälistäkin asiakaskuntaa.

Voit luottaa siihen, että me T-Mediassa olemme valmiita auttamaan organisaatiotasi menestymään rakentamalla vahvaa ja kestävää yritysmainetta. Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua matkallasi!

Related Articles