In English
17.1.2024 in

Miten parantaa organisaation luottamusta ja mainetta Luottamus&Maine-mallin avulla

 

Tavoitteenamme on auttaa organisaatioita mittaamaan ja kehittämään arvokkainta aineetonta pääomaa, eli luottamusta ja mainetta. Hyödynnämme Luottamus&Maine-mallia, jonka avulla voimme vaikuttaa organisaatioiden johtamiseen yhteiskunnan kannalta kestävämpään suuntaan.

 

Yrityksen tausta ja historia

T-Media sai alkunsa vuonna 1997 ja alusta saakka tavoitteenamme oli yhdistää yliopistoja, elinkeinoelämää ja opiskelijoita. Autoimme opiskelijoita näkemään uusia työmahdollisuuksia ja yrityksiä löytämään parhaat osaajat.

Yli 20 toimintavuotemme aikana olemme tehneet yli 2 000 Luottamus&Maine-tutkimusta 40 eri maassa. Asiakkainamme on ollut kaikkia maamme yliopistoja, maailman parhaiten menestyneitä start-upeja, arvostettuja suomalaisia perheyrityksiä, kansainvälisiä pörssiyrityksiä sekä toimialaliittoja ja julkishallintoa. Vuonna 2020 nousimme Suomen sadan menestyneimmän yrityksen joukkoon Kauppalehden arvioinnissa. Tytäryhtiömme Third Rock on myös tunnustettu vastuullisen liiketoiminnan edistäjänä.

 

Miten voimme auttaa?

Haluamme investoida laatuun ja poikkitieteelliseen osaamiseen. Kehitysjohtajamme Riku Ruokolahden johdolla kuuntelemme asiakkaitamme ja sidosryhmiämme sekä analysoimme ja luomme uutta. Kaikessa toiminnassamme selkärankana toimivat Luottamus&Maine-malli ja kasvava datapankkimme, joka mahdollistaa kehittyneemmän analytiikan ja vaikuttavuuksien tunnistamisen.

Olemme edelläkävijöitä maineen mittaamisessa eri sidosryhmien keskuudessa useissa maissa. Tutkimustyön lomassa keskustelemme asiakkaidemme kanssa ja yhdessä luomme uutta tietämystä ja käytäntöjä. T-Mediaan kuuluu joukko asiantuntijoita eri aloilta, kuten tohtoreita, tutkijoita, diplomi-insinöörejä, data-analyytikkoja, taloustieteilijöitä, myynnin osaajia ja journalisti. Yhdessä luomme ja kehitämme keinoja mitata, rakentaa ja kasvattaa organisaatioidemme arvokkainta aineetonta pääomaa – luottamusta ja mainetta.

Yhteistyössä löydämme parhaat ratkaisut johtamiseen kestävämmän suunnan saavuttamiseksi.

 

Haluatko lisätietoja? Ota rohkeasti yhteyttä ja aloitetaan yhdessä matka kohti parempaa luottamusta ja mainetta!

Yhteydenottopyyntö

 

Related Articles