In English
17.1.2024 in

Luottamuksen merkitys organisaation maineen rakentamisessa

T-Median tavoitteet ja juuret

T-Media on Suomessa toimiva tutkimusyhtiö, jonka päämääränä on auttaa organisaatioita mittaamaan ja kehittämään arvokkainta aineetonta pääomaansa – luottamusta ja mainetta. Yhtiö pyrkii kehittämään organisaatioiden johtamista kestävämpään suuntaan, ottaen huomioon eri sidosryhmien ja yhteiskuntien tarpeet. T-Median juuret juontavat suomalaiseen tiedeyhteisöön ja poikkitieteellisyyteen. Vuonna 1997 kolme opiskelijaa Harri Leinikka, Petja Partanen ja Ari Nykänen muodostivat yhtiön unelmoiden tulevasta Aalto-yliopistosta.

Yli 20 vuoden toimintavuosien aikana T-Media on tehnyt yli 2 000 Luottamus&Maine-tutkimusta yli 40 eri maassa. Yhtiö on palvellut kaikkia Suomen yliopistoja, menestyneitä start-upeja, arvostettuja perheyrityksiä, kansainvälisiä pörssiyrityksiä sekä toimialaliittoja ja julkishallintoa. Vuonna 2020 T-Media nousi Suomen sadan menestyneimmän yrityksen joukkoon Kauppalehden arvioinnissa, osoittaen yhtiön vahvan aseman alalla.

T-Median sitoutuminen laatuun ja kehitykseen

T-Media panostaa jatkuvasti laatuun ja poikkitieteelliseen osaamiseen. Vaikka yhtiö on pieni, se on aina keskittynyt tuotekehitykseen ja analytiikkaan, jopa globaalien kriisien aikoina. Kehitysjohtajana toiminut Riku Ruokolahti on tuonut vakaan johtajuuden ja auttanut yhtiötä kuuntelemaan asiakkaitaan ja sidosryhmiään, analysoiden ja luoden uutta yhdistämällä akateemisen tutkimuksen parhaat käytännöt omiin havaintoihin.

T-Media on toiminut yhteistyössä Taloudellinen Tiedotustoimisto TAT:n ja Sanoma Media Finlandin kanssa, ja vaikka yhtiö myi alkuperäisen medialiiketoimintansa vuonna 2018, se on edelleen omistautunut tutkimustoiminnan kehittämiseen. Yhtiö pyrkii seuraamaan asiakkaidensa mainetta entistä tarkemmin ja laajemmin eri sidosryhmissä ja maissa. T-Media hyödyntää omaa datapankkiaan, joka mahdollistaa kehittyneemmän analytiikan ja vaikuttavuuden arvioinnin. Yhtiö jatkaa keskusteluja asiakkaidensa kanssa, jotta voi jatkuvasti parantaa osaamistaan ja palveluitaan.

Related Articles