In English
17.11.2022 in

Luottamus&Maine 2022 Awardsien juhlatunnelmaa kuvina ja webinaaritallenne

 

Keskiviikkona 16.11.2022 palkitsimme Suomen maineikkaimmat yritykset jo kymmenettä kertaa. Samalla juhlistimme 25-vuotiasta T-Mediaa ja 10-vuotiasta Luottamus&Maine-malliamme.

Tapahtumapaikkana toimi merellinen Hanasaaren ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus. Voit katsoa webinaaritallenteen kokonaisuudessaan alta: 

T-Median toteuttama Luottamus&Maine-tutkimus kartoitti Suomessa toimivien yritysten mainetta jo kymmenettä kertaa. Tutkimus paljastaa, että hyvämaineisimmat yritykset vuonna 2022 ovat Supercell, Ponsse ja KONE ja vuoden nousija Tietoevry. Heikkomaineisten listalle tippuivat uusina Teboil, Kärkkäinen, Hesburger ja Fortum. Voit lukea lisää tutkimuksesta tiedotteestamme: Supercell palasi Suomen maineikkaimmaksi yritykseksi.

Tapahtumassa käytiin myös läpi T-Median historiaa sekä Luottamus&Maine-mallin syntytarinaa. Paneelikeskustelussa kuultiin asiantuntevaa keskustelua ESG:n tärkeydestä nykypäivän vastuullisessa liiketoiminnassa. T-Median kehitysjohtaja Riku Ruokolahden juontamassa paneelissa olivat mukana keskustelemassa Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan toimitusjohtaja Lauri Sipponen, S-ryhmän vastuullisuusjohtaja Nina Elomaa sekä Third Rockin toimitusjohtaja Leo Stranius.

Palkintoja jakamassa oli Elinkeinoelämän keskusliiton toimitusjohtaja Jyri Häkämies.

 

WEBINAARIN TUNNELMAA KUVINA

Suhdepäällikkö Kai-Verneri Kaksonen toivotti yleisön ja kuuntelijat tervetulleeksi.

 

Toimitusjohtaja Harri Leinikka muisteli T-Median 25-vuotista historiaa sekä esitteli uunituoreen mihin mainetta tarvitaan -kirjan.

 

EK:n viestintäjohtaja Nora Elers on seurannut T-Mediaa jo sen perustamisvuodesta 1997 lähtien. Nora kertoi myös EK:n Hyvä yritys -kampanjasta.

 

Harri Leinikka muisteli Nora Elersin kanssa T-Median alkuaikoja ja yhdessä tekemisen iloa.

 

Kehitysjohtaja Riku Ruokolahti antoi katsauksen T-Median historiaan ja Luottamus&Maine-mallin alkuaikoihin.

 

Riku Ruokolahti kertoo, kuinka Luottamus&Maine-mallin tullessa markkinoille ESG:stä ei vielä puhuttu, toisin kuin tänä päivänä.

 

Luottamus&Maine 2022 -tutkimuksessa selvitettiin 30 Suomessa toimivan yrityksen maine suuren yleisön keskuudessa. Toimitusjohtaja Harri Leinikka ja tutkimusjohtaja Sari Maunula esittelevät tutkimuksen avainhavaintoja.

 

Riku Ruokolahden juontama paneeli käsitteli ESG:tä. Keskustelemassa Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan toimitusjohtaja Lauri Sipponen, S-ryhmän vastuullisuusjohtaja Nina Elomaa sekä Third Rockin toimitusjohtaja Leo Stranius.

 

Leo Stranius kertoi olevan planeettamme palveluksessa ja että vastuullisuuden tulee olla kaikkien agendalla. Leon mukaan vastuullisuus ei ole pelkkä teko se on tapa. Nina Elomaan mukaan on vain yksi tapa tehdä liiketoimintaa ja se on vastuullisesti.

 

EK:n toimitusjohtaja Jyri Häkämies keskusteli Harri Leinikan kanssa yrittäjyydestä, jonka jälkeen hän palkitsi Suomen menestyneimmät yritykset.

 

TietoEVRY palkittiin vuoden nousijana. T-Median vanhempi asiantuntija Elina Melgin haastatteli Kia Haringia hienosta saavutuksesta.

 

KONE palkittiin kolmanneksi maineikkaimpana yrityksenä. Palkinnon otti vastaan viestintäpäällikkö Eveliina Linderborg.

 

Jyri Häkämies ojentaa kukkakimpun Ponssen Juha-Matti Raatikaiselle.

 

Supercell palkittiin maineikkaimpana yrityksenä. Eino Joas ja Viivi Ali-Löytty kävivät noutamassa palkinnon.

 

KONE, Fazer ja Valio saivat erityismaininnat: kaikki kolme yritystä ovat olleet 10 vuotta Suomen maineikkaimman yrityksen listalla. Kuvassa: Harri Leinikka, T-Media, Jyri Häkämies, EK, Eveliina Linderborg, KONE, Joséphine Mickwitz, Fazer, Helena Karhujoki, Valio

 

Yhteiskuva palkituista: Viivi Ali-Löytty ja Eino Joas, Supercell, Kia Haring, TietoEVRY, Joséphine Mickwitz, Fazer, Eveliina Linderborg, KONE, Helena Karhujoki, Valio sekä Juha-Matti Raatikainen, Ponsse.

 

Viivi Ali-Löytyn ja Eino Joasin on helppo hymyillä: Supercell voitti Suomen maineikkaimman yrityksen palkinnon.

 

Kaunista musiikkia esittivät sellistit Petja Kainulainen ja Liina-Mari Raivola.

 

T-Median väki poseeraa iloisina hienon juhlapäivän päätteeksi.

 

T-Media selvitti Suomessa toimivien yritysten mainetta touko-heinäkuussa jo kymmenettä vuotta. Tämän vuoden Luottamus&Maine-tutkimukseen vastasi yhteensä 11 663 suomalaista. Kolmen kärkeen sijoittuneista yrityksistä Supercell ja Ponsse ylsivät erinomaisiin mainearvosanoihin 4.11 ja 4.06. KONE oli hyvämaineisimpien kolmas hyvällä arvosanalla 3.93.

 Ota yhteyttä

 

Lähde: Luottamus&Maine 2022 -tutkimus. Tutkimuksessa selvitettiin 30 Suomessa toimivan yrityksen maine suuren yleisön keskuudessa.

 

Kuvaaja: Vesa Koivunen