In English
11.12.2023 in

Kuinka T-Media hyödyntää bränditutkimuksia menestymisessään

T-Media: Markkina- ja mielipidetutkimusten merkitys menestyksellemme

Markkina- ja mielipidetutkimukset ovat avainasemassa T-Median menestyksessä. Olemme vuodesta 1997 lähtien auttaneet organisaatioita mittaamaan ja kehittämään arvokkainta aineetonta pääomaansa eli luottamusta ja mainetta. Meidän tavoitteenamme on kehittää organisaatioiden johtamista sidosryhmien ja yhteiskunnan kannalta kestävämpään suuntaan. Tällä tavoin vaikutamme maailmaan yhdistäen akateemisen perustutkimuksen, parhaat käytännöt ja omat havaintomme.

T-Median toiminnan juuret juontavat suomalaiseen tiedeyhteisöön ja poikkitieteellisyyteen. Yhdistämme teknisten ja kaupallisten tieteiden sekä taiteen osaamisen. Perustajiemme osaamisessa yhdistyi teknisten ja kaupallisten tieteiden sekä taiteen osaaminen – Aalto-yliopiston hengessä. Pyrimme aina panostamaan laatuun ja poikkitieteelliseen osaamiseen. Pienestä koostamme huolimatta olemme keskittyneet tuotekehitykseen ja analytiikkaan jo alkuajoista lähtien. Matkalla meitä ovat vauhdittaneet osaomistajanamme toimineet Taloudellinen Tiedotustoimisto TAT ja Sanoma Media Finland. T-Media on kasvanut paitsi tutkimusyhtiönä myös vastuullisen liiketoiminnan vauhdittajana yhteiskunnassa.

T-Median menestys ja tulevaisuus

Yli 20 toimintavuotemme aikana olemme tehneet asiakkaillemme yli 2 000 Luottamus&Maine-tutkimusta 40 eri maassa. Tavoitteenamme on seurata asiakkaidemme mainetta entistä useammissa sidosryhmissä ja maissa. Selkärankana kaikelle toiminnallemme toimivat Luottamus&Maine-mallimme sekä jatkuvasti laajeneva datapankkimme, jonka avulla voimme suorittaa kehittyneempää analytiikkaa ja luotaamme vaikutuksia. Olemme ylpeitä siitä, että voimme rakentaa asiakkaidemme arvokkainta aineetonta pääomaa – luottamusta ja mainetta – niin Suomessa kuin myös kansainvälisesti.

Seuraamme jatkuvasti alan kehitystä ja pyrimme hyödyntämään parhaita käytäntöjä ja uusimpia työkaluja. Laadukkaan tutkimuksen ja sertifioidun neuvonantotiimimme ansiosta voimme tarjota parasta mahdollista palvelua asiakkaille. T-Medialaiset ovat sitoutuneita luomaan uutta ja kehittämään omaa osaamistaan. Perheeseemme kuuluu monipuolista asiantuntemusta niin eri tieteiden kuin liiketoiminnan osa-alueilta.

Tulevaisuudessa haluamme jatkaa organisaatioiden johtamisen kehittämistä ja luottamuksen sekä maineen vaikutusten mittaamista. Uskomme, että tutkimuksemme auttavat organisaatioita pysymään kestävällä ja menestyvällä polulla, niin Suomessa kuin maailmalla.

Related Articles