In English
11.12.2023 in

Kuinka T-Media auttaa yrityksiä kehittämään strategioitaan bränditutkimusten avulla

Olemme tutkimusyhtiö, jonka tavoitteena on auttaa organisaatioiden arvokkaimman aineettoman pääoman, luottamuksen ja maineen, mittaamisessa ja kehittämisessä.

T-Media on suomalainen tutkimusyhtiö, joka tarjoaa monipuolisia markkina- ja mielipidetutkimuspalveluita eri organisaatioille. Tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme kehittämään strategioitaan ja parantamaan aineetonta pääomaansa, kuten luottamusta ja mainetta.

Tiedämme, että organisaatioiden menestys perustuu pitkälti niiden maineeseen ja sidosryhmien luottamukseen. Luottamus&Maine-mallimme, joka perustuu akateemiseen tutkimukseen ja omiin näkemyksiimme, auttaa meitä analysoimaan ja mittamaan asiakkaan mainetta eri sidosryhmissä. Näin voimme tarjota konkreettisia ratkaisuja maineen kehittämiseksi.

Yhtiömme juuret ovat suomalaisessa tiedeyhteisössä ja poikkitieteellisyydessä.

T-Media sai alkunsa vuonna 1997, kun kolme opiskelijaa päätti yhdistää kaupalliset ja tekniset tieteet sekä taiteen osaamisensa. Yhdessä heidän unelmansa oli perustaa tutkimusyhtiö, joka yhdistäisi yliopistoja, elinkeinoelämää ja opiskelijoita. Tämä unelma sai tukea TKK:n rehtorilta Paavo Uroselta.

Olemme kasvaneet ja kehittyneet vuosien varrella, ja nykyään meillä on yli 20 vuoden kokemus markkina- ja mielipidetutkimuksista. Olemme tehneet yli 2 000 Luottamus&Maine-tutkimusta eri maissa ja palvelleet monenlaisia asiakkaita, kuten yliopistoja, start-upeja, perheyrityksiä, pörssiyrityksiä ja julkishallintoa.

Olemme aitoja ja uteliaita uuden edessä.

Olemme aina halunneet panostaa laatuun ja poikkitieteelliseen osaamiseen. Olemme uteliaita ja aitoja uusille asioille, ja tämä ominaisuus on auttanut meitä selviytymään globaalien kriisien aikana. Olemme myös panostaneet tuotekehitykseen ja analytiikkaan. Keskiössä on aina ollut asiakkaidemme tarpeiden ymmärtäminen ja niihin vastaaminen.

Olemme ylpeitä siitä, että olemme olleet osa suomalaista tiedeyhteisöä ja poikkitieteellisyyttä. Olemme saaneet vauhtia matkallemme Taloudelliselta Tiedotustoimisto TAT:ilta ja Sanoma Media Finlandilta. Nykyään olemme yrittäjävetoinen yhtiö, ja meillä on yhteinen fokus ja suunta: tutkimusten avulla todennamme maineen liiketoimintavaikutukset ja kehitämme organisaatioiden johtamista kestävämpiin suuntiin.

Seuraamme asiakkaidemme mainetta entistä useammissa sidosryhmissä, entistä useammissa maissa.

Tiedämme, että organisaatioiden maine on tärkeässä roolissa niiden menestyksessä. Siksi seuraamme asiakkaidemme mainetta ja luottamusta entistä laajemmin. Luottamus&Maine-mallimme ja laaja datapankkimme mahdollistavat kehittyneemmän analytiikan ja vaikuttavuuksien luotaamisen.

Tarjoamme asiakkaillemme ensiluokkaisia työkaluja ja palveluita, joiden avulla he voivat mitata, rakentaa ja kasvattaa aineetonta pääomaansa. Meillä on sertifioitu neuvonantotiimi, joka auttaa asiakkaitamme strategioiden kehittämisessä ja tulosten analysoinnissa.

Jatkamme matkaamme yhdessä asiakkaidemme kanssa ja luotamme omaan asiantuntemukseemme ja kokemukseemme. Uskomme, että voimme luoda lisäarvoa organisaatioille auttamalla niitä kehittämään strategioitaan bränditutkimusten avulla.

Tervetuloa tutustumaan T-Mediaan ja siihen, miten voimme auttaa juuri sinun organisaatiotasi kehittymään strategioiden avulla.

Related Articles