In English
11.12.2023 in

Kuinka luottamus- ja mainetutkimus hyödyttää yritystäsi

Olemme tutkimusyhtiö, joka auttaa yrityksiä mittaamaan ja kehittämään luottamusta ja mainetta

T-Media on suomalainen tutkimusyhtiö, jonka tavoitteena on auttaa organisaatioita mittaamaan ja kehittämään arvokkaimpia aineettomia pääomiaan – luottamusta ja mainetta. Meillä on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus alalta ja olemme tehneet jo yli 2 000 Luottamus&Maine-tutkimusta yli 40 eri maassa. Toimintamme juuret ovat suomalaisessa tiedeyhteisössä ja poikkitieteellisyydessä, mikä antaa meille vahvan pohjan analytiikalle ja tutkimustoiminnalle.

Yrityksenä meidän tavoitteenamme on kehittää organisaatioiden johtamista sidosryhmien ja yhteiskuntien kannalta kestävämmäksi. Uskomme siihen, että pitkäaikainen menestys perustuu luottamukseen ja maineeseen. Seuraamme asiakkaidemme mainetta entistä useammissa sidosryhmissä ja maissa, ja hyödynnämme laajaa datapankkiamme, joka mahdollistaa kehittyneemmän analytiikan ja vaikuttavuuden arvioinnin. Työskentelemme yhdessä asiakkaiden kanssa luodaksemme luotettavia ja kestäviä strategioita, jotka auttavat heitä kasvattamaan luottamusta ja mainetta sekä Suomessa että maailmanlaajuisesti.

T-Median historia ja saavutukset

T-Media on syntynyt vuonna 1997 kolmen opiskelijan haaveesta, jotka yhdistivät teknisten, kaupallisten ja taiteellisten tieteiden osaamisen. Alusta saakka olemme keskittyneet tarjoamaan asiakkaillemme laadukkaita tutkimuksia ja vaikuttavia sisältöjä. Yli 20 toimintavuotemme aikana olemme palvelleet jo kaikkia Suomen yliopistoja, maailman parhaiten kasvaneita start-upeja, arvostettuja suomalaisia perheyrityksiä, kansainvälisiä pörssiyrityksiä ja julkishallintoa.

Vuonna 2020 T-Media nousi Kauppalehden arvioinnissa Suomen sadan menestyneimmän yrityksen joukkoon. Olemme ylpeitä siitä, että olemme osa tätä menestystarinaa ja voimme jatkaa työmme tekemistä vastuullisen liiketoiminnan vauhdittajana. Jatkamme sitoutuneesti tutkimustoimintaamme ja kehitämme edelleen ensiluokkaisia työkaluja, joiden avulla voimme auttaa asiakkaitamme rakentamaan ja kasvattamaan luottamusta ja mainetta.

Related Articles