In English
[:fi]T-Media rekrytoi[:]
06.4.2018 in

Avoin työpaikka: Haluatko opiskelijasta viestinnän tekijäksi?

Etsin nuorten maailmassa elävää viestijää, joka tuottaa visuaalisesti tyylikästä sekä kohderyhmää kiinnostavaa sisältöä someen ja verkkoon. Osaamistasi tarvitaan erityisesti siksi, että nuoret löytäisivät omat vahvuutensa ja itselleen sopivan opiskelualan.

Päätehtäväsi on tuottaa/editoida materiaalia, hallinnoida verkkosivuja ja kehittää videokerrontaa. Toivon, että sparraat minua näkemään asioita uudella tavalla.

Työn speksit?
Tärkein ensin: työsuhde on toistaiseksi voimassa. Se sopii esimerkiksi viestinnän opintojen oheen, mutta voit tulla myös muulta alalta – tai olla valmistunut. Tuntimäärä voidaan sopia; aluksi töitä on 20–50 %.

Toimistomme on Kasarmitorin kupeessa Helsingissä, mutta työtä voi tehdä muuallakin. Toimistolla kannattaa kuitenkin piipahtaa ainakin toisinaan.

Mikä ihmeen T-Media?
Täällä tehdään hommia pääosin organisaatioiden maineen parissa, mutta toteutetaan myös viestintää ja viestintäkampanjoita.

Olen viihtynyt, koska olen saanut kehittää osaamistani haluamaani suuntaan… josta tulikin mieleen, että olen 14.4.–21.4. eri aikavyöhykkeellä oppimassa lisää talousjournalismia. Jos siis haluat soittaa, tee se ke 11.4. klo 13–15 tai pe 13.4. klo 10–12.

Voit myös kysyä Twitterissä lisätietoa: #tmediarekry ja/tai @amrajala.

Tee hakemuksestasi tätä ilmoitusta parempi ja lähetä se palkkatoiveineen 22.4. mennessä!

Anne-Mari Rajala
vastaava tuottaja
050 324 3264
anne-mari.rajala@t-media.fi