In English
16.8.2022 in

Wharton Mortars -pesäpalloturnajaiset juhlistavat työkaveruutta

T-Median, tietoturvayritys Silverskinin ja markkinointidatayritys Supermetricsin työkaverit kohtasivat jälleen vuosittaisessa Wharton Mortars -pesäpalloturnauksessa. Turnauksen voittopokaalin lunasti tänä vuonna T-Media.

Kesäisessä Suomenlinnassa järjestetyt turnajaiset saatettiin komeasti alkuun, kun Susisaaren hiekkakentällä kajahti 1700-lukulainen tykki. Historiallisen pamauksen takana oli Helsingin Wanha Waruswäci, jotka ovat joukko historian ja mustaruutiammunnan ystäviä. 

Waruswäen yhteisomistautuminen historiaharrastukselle sekä Blås av lunttan -käskyn johdattama laukaus kirvoittivat yleisössä ansaitut suosionosoitukset.

Vuodesta 2016 Suomenlinnassa järjestetyt turnajaiset juontavat juurensa työkaveruuteen: Supermetricsin ja Silverskinin perustajat Mikael Thuneberg ja Mikko Niemelä ovat T-Median entisiä työntekijöitä. T-Median jatkettu perheyhteisö on suurempi, kuin koskaan: turnajaisten osallistujia oli tänä vuonna ennätysmäärä yritysten henkilöstön määrien kasvaessa.

“Yhtiöt ovat kasvaneet viime aikoina niin paljon, että useampi meistä pelaa jo kahdella joukkueella. Tänä vuonna Suomenlinnassa on viisi joukkuetta”, iloitsi T-Median toimitusjohtaja Harri Leinikka.

Leikkimielisyys ja harrastajamaisuus ovat osa turnajaisten henkeä. Osallistujat antoivat kuitenkin hyvässä hengessä kaikkensa, eikä pieniltä haavereilta vältytty tuoksinassa. Supermetricsin toimitusjohtaja Thuneberg reväytti harmillisesti reitensä kesken pelin:

“Tämä oli tässä. Tsemppasin ja juoksin liian kovaa”, Thuneberg kommentoi loukkaantumistaan jääpalapussin alta.

Jännittävässä finaalissa vastakkain pelasivat T-Media ja Supermetrics. Turnauksen voittopokaalin lunasti tänä vuonna T-Media. Menestyksekkäitä turnajaisia juhlittiin Supermetricsin kattoterassilla Helsingin keskustassa.

 


Teksti: Tuuli Pohjola
Video: Riku Ruokolahti