In English
[:fi]T-Media rekrytoi[:]
16.12.2020 in

Rekrytoimme kaksi osa-aikaista junior data-analyytikkoa

Etsimme tutkimusyhtiömme datatiimiin kahta junior data-analyytikkoa osa-aikaiseen työsuhteeseen. Emme malta odottaa, että saamme sinut osaksi osaavaa ja hauskaa joukkoamme!

T-Media on ennen kaikkea asiantuntijayhteisö, joka tarjoaa parhaat tutkimus- ja konsultointipalvelut maineen ja sidosryhmäsuhteiden johtamiseen. Palvelemme ylpeydellä suurta joukkoa arvostettuja suomalaisia perheyrityksiä, maailman parhaiksi kasvaneita start-upeja, suurimpia pörssiyrityksiä sekä lukuisia toimialaliittoja. Jo neljällä eri vuosikymmenellä olemme tehneet tutkimusyhteistyötä myös lukuisten julkishallinnon organisaatioiden, suomalaisten ja ulkomaisten yliopistojen sekä erilaisten järjestöjen kanssa.

 

Ketä etsimme?

Etsimme iloisen kirjavaan joukkoomme Excel-osaajia, joilla on vankka kokemus excelin käyttämisestä. Myös ohjelmointiosaamisesta on apua tehtävässä. Tilastomatematiikan hallitseminen sekä kokemus kyselytutkimusten toteuttamisesta ja analysoimisesta katsotaan niin ikään eduksi, mutta ennen kaikkea toivomme sinun olevan huolellinen ja innostunut oppimaan uutta tehtävässäsi.

Pääsääntöisenä työtehtävänä on tutkimusraporttien tuottaminen Excelillä sekä valmiiden raporttien tarkistaminen. Kaikilla T-Medialaisilla on kuitenkin mahdollisuus vaikuttaa omaan työnkuvaan ja sen muodostumiseen omien vahvuuksien mukaan.

Työn tekeminen meillä on joustavaa ja siksi tehtävä sopii hyvin esimerkiksi korkeakouluopintojen oheen.

 

Milloin ja missä?

Työ alkaa viimeistään helmikuussa, halutessasi jo aiemmin. Työtä on aluksi noin kahtena päivänä viikossa, kesällä on mahdollisuus laajentaa täysipäiväiseksi.

Toimipaikkamme sijaitsee Helsingin keskustassa, mutta etätyö on ollut sallittua jo ennen korona-aikaa.

 

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden hypätä suoraa tutkimusosaamisen syvään päähän. Pääset osaksi asiantuntevaa ja rentoa porukkaa, jossa jokainen saa aidosti olla oma itsensä.

Tulemme varmasti kysymään sinulta myöhemmin, mikä on parasta työssäsi. Näin alkuun uskomme sinun pitävän yhteisömme avoimesta kulttuurista, sen ihmisistä sekä hyvästä tekemisen meiningistä. Työssäsi tulet oppimaan paljon uutta sekä kehittymään asiantuntijana mielenkiintoisella alalla.

Luomme itse oman latumme luottaen toisiimme ihmisinä ja ammattilaisina – tule siis sellaisena kuin olet!

 

Ps. Kysy ihmeessä lisää itse tehtävästä tai meillä työskentelystä! Senior data-analyytikkomme Joonas Tarpila vastailee sinulle mielellään, puh. +358 50 530 3684.

Hakuaika päättyy 15.1.2021 tai heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen datatiimi@t-media.fi