In English
17.1.2024 in

Miten Luottamus&Maine auttaa organisaatiota erottumaan kilpailijoista

T-Media auttaa organisaatiota erottumaan kilpailijoista

Olemme T-Media, suomalainen tutkimusyhtiö, joka keskittyy auttamaan organisaatioita arvokkaimman aineettoman pääomansa, luottamuksen ja maineen, mittaamisessa ja kehittämisessä. Toimimme markkina- ja mielipidetutkimusten parissa ja pyrimme kehittämään organisaatioiden johtamista sidosryhmien ja yhteiskuntien kannalta kestävämmäksi.

T-Median juuret ulottuvat suomalaiseen tiedeyhteisöön ja poikkitieteelliseen osaamiseen. Vuonna 1997 kolme opiskelijaa, Harri Leinikka, Petja Partanen ja Ari Nykänen, perustivat T-Median visionaan yhdistää yliopistoja, elinkeinoelämää ja opiskelijoita. Alusta saakka olemme keskittyneet panostamaan laatuun, poikkitieteelliseen osaamiseen ja tuotekehitykseen. Olemme nähneet globaalien kriisien aikana, että kehityksen jatkuminen ja analytiikan hyödyntäminen ovat avainasemassa organisaatioiden menestyksen kannalta.

Miten Luottamus&Maine auttaa organisaatiota erottumaan kilpailijoista?

Luottamus&Maine on T-Median kehittämä malli, jonka avulla voimme tarkastella organisaatioiden mainetta ja sen liiketoimintavaikutuksia. Tämä malli perustuu poikkitieteelliseen tutkimukseen, parhaisiin käytäntöihin ja omiin havaintoihimme. Luottamus&Maine-mallin avulla voimme mitata, rakentaa ja kasvattaa organisaatioiden aineetonta pääomaa, mikä antaa niille mahdollisuuden erottautua kilpailijoistaan.

Mittaamalla organisaatioiden mainetta eri sidosryhmiensä keskuudessa ja eri maissa, voimme luoda tietopohjan kehittyneelle analytiikalle ja vaikuttavuuksien luotaamiselle. T-Median sertifioitu neuvonantotiimi auttaa organisaatioita hyödyntämään näitä tietoja ja kehittämään strategioita maineen ja luottamuksen parantamiseksi.

Miten T-Media voi auttaa organisaatiota tulevaisuudessa?

Tulevaisuudessa T-Media aikoo jatkuvasti kasvattaa datapankkiaan ja laajentaa toimintaansa. Haluamme seurata organisaatioiden mainetta entistä laajemmin ja auttaa niitä menestymään eri sidosryhmissä ja maissa. T-Median asiantuntijat panevat omat persoonansa ja erikoisosaamisensa yhteiseen tietämyksen pottiin, mikä takaa organisaatioille ensiluokkaiset ja jatkuvasti kehittyvät työkalut maineen ja luottamuksen kehittämiseen.

Olemme ylpeitä siitä, että olemme yksi Suomen sadan menestyneimmän yrityksen joukossa, ja olemme myös vastuullisen liiketoiminnan vauhdittajia yhteiskunnassa. Uskomme vahvasti siihen, että organisaatioiden menestys perustuu luottamukseen ja maineeseen, ja olemme valmiita auttamaan organisaatioita tämän tavoitteen saavuttamisessa.

Related Articles