In English
17.1.2024 in

Kuinka Luottamus&Maine-malli auttaa organisaatiota saavuttamaan menestystä

 

Kuinka Luottamus&Maine-malli auttaa organisaatiota saavuttamaan menestystä

T-Median tutkimusyhtiö auttaa organisaatioita menestymään

T-Media on suomalainen tutkimusyhtiö, jonka tavoitteena on auttaa organisaatioita mittaamaan ja kehittämään arvokkainta aineetonta pääomaansa – luottamusta ja mainetta. Yli 20 vuoden toimintamme aikana olemme tehneet yli 2 000 Luottamus&Maine-tutkimusta yli 40 eri maassa. Palvelemme kaikenlaisia organisaatioita, kuten yliopistoja, start-upeja, perheyrityksiä, pörssiyrityksiä ja julkishallintoa.

T-Media on laadukkuuteen ja poikkitieteelliseen osaamiseen panostava yritys. Olemme aina uteliaita uuden edessä ja kehitämme jatkuvasti uusia työkaluja ja analytiikkaa. Kuuntelemme asiakkaitamme ja sidosryhmiämme, ja yhdistämme akateemisen perustutkimuksen parhaisiin käytäntöihin ja omiin havaintoihimme. Olemme ylpeitä yhtiömme vahvasta osaamisesta, johon kuuluu tutkijoita, data-analyytikkoja, diplomi-insinöörejä, taloustieteilijöitä ja muita ammattilaisia.

Luottamus&Maine-malli keskeisessä roolissa menestykselle

Luottamus&Maine-malli on keskeinen työkalu organisaatioiden menestykselle. Malli auttaa organisaatioita seuraamaan mainettaan eri sidosryhmissä ja eri maissa. T-Median laaja datapankki mahdollistaa kehittyneen analytiikan ja vaikuttavuuksien luotaamisen. Tutkimustemme avulla voimme todentaa maineen liiketoimintavaikutukset ja kehittää organisaatioiden johtamista sidosryhmien sekä yhteiskuntien kannalta kestävämpään suuntaan.

T-Medialla on ensiluokkaiset ja jatkuvasti kehittyvät työkalut sekä sertifioitu neuvonantotiimi. Voimme mitata, rakentaa ja kasvattaa asiakkaidemme arvokkainta aineetonta pääomaa – luottamusta ja mainetta. Yhteistyömme asiakkaidemme kanssa perustuu avoimeen ja rikkaaseen keskusteluun, jossa jokainen T-Medialainen tuo omaa erikoisosaamistaan ja persoonallisuuttaan yhteiseen tietämyksen pottiin. Luotamme toisiimme ihmisinä ja ammattilaisina, ja teemmekin yhdessä töitä menestyksen saavuttamiseksi.

Related Articles