In English
20.4.2022 in

KTT Nina Laakso aloittaa T-Median vanhempana neuvonantajana

Johtamisen, eettisen toiminnan ja vastuullisuuden asiantuntija Nina Laakso (Ph.D. econ.) aloittaa T-Median vanhempana neuvonantaja 1. toukokuuta. Nina on aikaisemmin toiminut Suomen urheilun eettisen keskuksen (SUEK) tutkimuspäällikkönä.

T-Median asiantuntijoiden joukko vahvistuu, kun saamme asiakkaidemme avuksi kauppatieteiden tohtorin, Nina Laakson. SUEK ry:n tutkimuspäällikkönä toiminut Nina on erikoistunut liikkeenjohdolliseen tarkasteluun, johtamiseen ja erityisesti eettiseen johtamiseen.

Nina on toiminut myös julkisen hallinnon johtamisen kehittäjänä ja on auttanut lukuisia johtajia heidän johtamisosaamisen, johtajuutensa sekä uran kehittämisessä. Väitöskirjassaan Nina tarkasteli johtajuuden rakentumista narratiivisin menetelmin.

“Kaikissa työtehtävissäni eettisyyden ja vastuullisuuden sekä johtamisen kehittäminen ovat olleet aina keskiössä. Nämä ovat teemoja, jotka kuuluvat kiinteästi T-Median Luottamus&Maine-malliin, johon olen tutustunut aikaisemmassa hallinnon ja johtamisen kehittämistyössäni. Pidin siitä rakenteellisesti, sisällöllisesti kuin visuaalisesti. Olenkin iloinen päästessäsi yhdistämään aikaisemman kokemukseni tähän ensiluokkaiseen tutkimusmalliin, jolla voi asettaa mitattavia tavoitteita mm. johtamiselle, hallinnolle ja vastuullisuudelle sekä kvantifioida niiden vaikutuksen organisaation toimintaedellytysten kasvulle”, Nina Laakso sanoo.

“Ninan akateeminen osaaminen yhdistettynä vahvaan käytännönläheiseen otteeseen useissa tärkeissä Luottamus&Maine-mallin teemoissa tuo asiakkaillemme syvällisempää ymmärrystä maineen kriittisistä osatekijöistä sekä niissä kehittymisessä. Innolla odotan myös Ninan näkemystä T-Median johtamiskulttuurin kehittämisessä ja pelikokemuksen tuomia kunnareita kesän pesisturnauksessamme ”, kertoo T-Median toimitusjohtaja Harri Leinikka.

 


Lisätietoja:

Harri Leinikka, toimitusjohtaja, T-Media
p. 040 505 5001

 

Kuvaaja: Vesa Koivunen