In English
Ylävartalokuvat hymyilevistä Laurista ja Harrista puvut päällä. Harri näyttää peukkua.
27.4.2023 in

Finanssialan ammattilainen Lauri Leppo liittyi joukkoomme

 

Asiantuntijatiimimme sai lisävahvistusta, kun asiakassuhteiden ja finanssialan konkari Lauri Leppo aloitti T-Median asiantuntijana.

Laurilla on pitkä kokemus pankkialalta, ennen T-Medialle tuloa hän työskenteli Aktialla myyntityössä. T-Medialla Lauri toimii asiakkaidemme apuna tutkimushankkeiden käynnistämisessä ja koordinoimisessa sekä tulosten hyödyntämisessä.

Työssään Laurille on tärkeää tiedolla johtaminen ja itsensä kehittäminen. “Itsensä ja uusien menetelmien kehittäminen ei voi perustua vain mututietoon vaan tarvitaan myös dataa”, Lauri perustelee.

T-Median Luottamus&Maine-menetelmä tuli Laurille tutuksi, kun hän luki T-Median kehitysjohtajan Riku Ruokolahden Maineen johtamisen käsikirjan:

“Kirja auttoi ymmärtämään luottamuksen ja maineen merkityksen omassa asiakastyössä. Luottamus&Maine-tutkimuksen avulla päästään sellaisten asioiden äärelle, jotka ovat suoraan omasta arvomaailmastani. Esimerkiksi hyvä asiakaskokemus on todella korkealla arvomaailmassani”, kertoo Lauri.

“Laurin laaja ymmärrys finanssialalta tuo tiimiimme hyvää lisävahvistusta. Asiakaslähtöinen toimintatapa ja asiakkaan tarpeiden kartoittaminen ovat Laurin vahvuus. Odotan innolla, että Lauri pääsee mukaan asiakastapaamisiin ja hyödyntämään aiempia kokemuksiaan”, iloitsee T-Median toimitusjohtaja Harri Leinikka.

Vapaa-ajallaan kilpailuhenkinen Lauri rentoutuu parhaiten urheilemalla ja häntä kiinnostavat erityisesti lajit, joissa näkyy konkreettinen kehitys. Lauri onkin tuttu näky golfkentillä tai enduroradoilla.

 


 

Lisätietoja:

Lauri Leppo, asiantuntija
+358 50 433 6609, lauri.leppo@t-media.fi

Harri Leinikka, toimitusjohtaja
+358 40 505 5001, harri.leinikka@t-media.fi