In English
T-Media rekrytoi
09.2.2018 in

Avoin työpaikka: etsimme sisällöntuottajaa/viestijää

T-Media kasvaa vauhdilla. Etsimme nyt joukkoomme sisällöntuottajaa/viestijää.

T-Media tekee mainetutkimusta, maineneuvonantoa ja osallistavia viestintäkampanjoita. Yli 20 hengen asiantuntijaryhmämme palvelee Suomen eturivin yrityksiä ja organisaatioita. Tyypillisesti työskentelemme läheisesti asiakkaidemme ylimmän johdon kanssa.

”T-Media on innovatiivinen, kannustava ja energinen”, sanovat nykyiset työntekijämme Elli ja Charlotta.

Haemme uutta tiiminjäsentä jatkuvaan työsuhteeseen. Työpanoksesi voi olla 3-5 päivää viikossa, omista tarpeistasi riippuen. Yhteisömme tekee luontevasti töitä myös etänä.

Toimit läheisessä yhteistyössä T-Media Relations Oy:n toimitusjohtajan ja T-Median projektijohtajien kanssa. Työnkuvasi muokkautuu osaamisesi mukaan. Tarvitsemme lisävoimaa sisällöntuotantoon, viestintään, sosiaalisen median kampanjoihin, videotuotantoihin, projektinjohtamiseen… you name it. Kerro meille missä olet hyvä ja mihin haluat olla menossa. Loput ratkaisemme yhdessä.

Työsi alkaa mahdollisimman pian.

T-Median toimisto sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa tunnelmallisessa jugendrakennuksessa. Työyhteisömme erityisyyksiin kuuluvat mm. ammattia tukevat koulutukset, opintomatkat, kulttuurielämykset – sekä lounasjooga! Kysy lisää.

2–5 vuoden työkokemus mediassa, asiakasorganisaatiossa tai viestintä- tms. toimistossa on eduksesi. Samoin hyödyt, jos sinulla on ammattiprofiiliasi tukeva korkeakoulututkinto (AMK tai yliopisto).

Odotamme spektaakkelimaisen hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. Muut kielet ovat tuhtia plussaa, erityisesti englanti ja ruotsi.

Paikka saattaa olla sinun, jos viihdyt tekemisen meiningissä ja yrittäjähenkisessä ympäristössä, etkä kavahda samanaikaista työskentelyä useammissa projekteissa.

Jos mahdollisuus kiinnostaa, lähetä hakemuksesi: jiri@t-media.fi. Toivomme hakemustasi 15.2.2018 mennessä.