In English
23.11.2021 in

T-Medialle on myönnetty Design from Finland -merkki

T-Median Luottamus&Maine-mallille on myönnetty Design from Finland -merkki. Luottamus&Maine on T-Median kehittämä tutkimusmalli, joka auttaa organisaation arvokkaimman pääoman, luottamuksen ja maineen, mittaamisessa, kehittämisessä ja ylläpitämisessä.

Suomalaisen Työn Liiton Design from Finland -merkki voidaan myöntää tuotteelle, tuoteryhmälle tai palvelulle, joka edustaa vahvasti suomalaista muotoiluosaamista. Merkki kertoo, että yritys on investoinut ammattimaiseen muotoiluun ja saavuttanut liiketoiminnallista hyötyä muotoilun avulla.

Design from Finland -merkkiä kantavat tuotteet ja palvelut on muotoiltu Suomessa ammattimaisesti, vastuullisesti ja käyttäjälähtöisesti. Merkin saaneet yritykset viestivät avoimesti tuotantoketjunsa rakenteesta ja valmistusmaasta.

– T-Media hyvä esimerkki siitä, miten investointi muotoiluun on tuonut sille liiketoiminnallisia hyötyjä ja kilpailuetua. Olemme iloisia siitä, että merkinhaltijoiden määrä kasvaa ja yhä useammilta toimialoilta löytyy yrityksiä, jotka ovat hyödyntäneet muotoilua liiketoimintansa tukena sekä kertovat avoimesti tuotteidensa tai palvelunsa pääasiallisen valmistusmaan, kertoo markkinointipäällikkö Niina Ollikka Suomalaisen Työn Liitosta.

– Olemme saaneet asiakkailtamme paljon kiitosta Luottamus&Maine-mallin visuaalisuudesta ja käytettävyydestä. Kaikkein olennaisinta mallissa on itse tutkimusmenetelmme ainutlaatuinen design, kertoo T-Median kehitysjohtaja Riku Ruokolahti.

 

Lue lisää Luottamus&Maine-mallista

 

Lisätietoja

Riku Ruokolahti, kehitysjohtaja, T-Media Oy
riku.ruokolahti@t-media.fi, 0400 512 200

Niina Ollikka, markkinointipäällikkö, Design from Finland, Suomalaisen Työn Liitto
niina.ollikka@suomalainentyo.fi, 040 674 8773


 

T-Media on vuonna 1997 perustettu tutkimus- ja analytiikkayritys, joka on erikoistunut strategiseen mainetutkimukseen. Tunnetuin tutkimustuotteemme on Luottamus&Maine, jolla olemme tehneet yli 2 000 mainetutkimusta yli 40 maassa. Palvelemme tutkimuksillamme johtavia pörssi- ja perheyrityksiä sekä laajasti julkistasektoria, järjestöjä ja kokonaisia toimialoja.

Design from Finland -merkki kertoo, että tuote tai palvelu on muotoiltu Suomessa ammattimaisesti, vastuullisesti ja käyttäjälähtöisesti. Design from Finland -merkkiyritysten pääkonttori sijaitsee Suomessa ja ne viestivät avoimesti tuotantoketjunsa rakenteesta ja valmistusmaasta. www.designfromfinland.com

Suomalaisen Työn Liitto toimii sen puolesta, että suomalaisen työn arvostus kasvaa ja suomalainen työ menestyy. Tehtävämme on kannustaa valitsemaan työtä Suomeen. www.suomalainentyo.fi