Julkishallinnon Luottamus&Maine 2023 -webinaari

Hei ja kiitos mielenkiinnosta Julkishallinnon Luottamus&Maine -webinaariamme kohtaan. Tallenne on nyt julkaistu nettisivuillamme.

Katso tallenne

 

Kansalaisten luottamus instituutioihin on yhteiskunnan toimivuuden ja turvallisuuden kannalta olennaista. Tutkimuksemme osoittavat, että luottamus instituutioihin syntyy pitkälti maineen kautta. Maineen johtaminen on siis viranomaisen ja julkisten toimijoiden kannalta kansalaisluottamuksen johtamista.

Tilaisuudessa syvennymme tähän toimintaketjuun ja tarkastelemme, mikä on kansalaisten luottamuksen taso. Lisäksi perehdymme siihen, mikä sidosryhmien luottamukseen vaikuttaa ja miten luottamus julkishallintoon on kehittynyt viime vuosina.

Tutkimustiedon ja tohtoritason näkemysten ohella kuulemme kokemusasiantuntijoiden käytännön vinkkejä näiden asioiden huomioon ottamisesta päivittäisessä arjessa. Näemme myös kuinka holistisen analyysin avulla selvitetään organisaation sisäinen ja ulkoinen maine. Puhujavieraina muun muassa arkkipiispa Tapio Luoma, VTT:n markkinointi- ja viestintäjohtaja Jenni Santalo sekä Fintrafficin strategia- ja viestintäjohtaja Mikko Saariaho.