Third Rock

Onko vastuullisuustyöni perusta kunnossa?

 

T-Median sisaryhtiö Third Rock aloitti toimintansa spin-off-yrityksenä vuonna 2016. T-Median sadat vastuullisuustutkimukset ja sadattuhannet vastuullisuuteen liittyneet yritysarviot todensivat kiistatta vastuullisuuden merkityksen yritysten liiketoiminnalle.

 

THIRD ROCK HALUAA PELASTAA MAAPALLON, YKSI KIVI KERRALLAAN.

 

Third Rock palvelee yrityksiä ja organisaatioita vauhdittaakseen vastuullista liiketoimintaa. Yhtenä tärkeimpänä tavoitteena on helpottaa muutosta kohti hiilineutraalia kiertotaloutta. Yrityksenne voi olla osa muutosta. Third Rockin palveluksessa on vastuullisuusajattelun ja ilmastotyön edelläkävijöitä sekä teollisuuden konkareita, jotka yhdistävät vastuullisuusosaamisen ja liiketoimintanäkemyksen selkeällä ja analyyttisella tavalla. Third Rock on neljän toimintavuotensa aikana ehtinyt vauhdittaa lukuisien eturivin perhe- ja pörssiyritysten liiketoimintaa vastuullisemmaksi, ilmastoystävällisemmäksi ja kannattavammaksi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme.

Leo Stranius, Toimitusjohtaja, Third Rock Finland Oy

M.Sc.A.
+358 40 754 7371
leo.stranius@thirdrock.fi

Leo on T-Median sisaryhtiö Third Rockin Finland Oy:n toimitusjohtaja ja osakas. Leo vastaa yhtiön ilmasto- ja ympäristöpalveluista. Aiemmin hän on työskennellyt Kansalaisareenan, Luonto-Liiton ja Suomen luonnonsuojeluliiton toiminnanjohtajana sekä yritysten neuvonantajana.

Sari Kuvaja, Vastuullisuuspalvelujen johtaja, Third Rock Finland Oy

M.Sc. (Agriculture and Forestry)
+358 40 528 2820
sari.kuvaja@thirdrock.fi

Sari on T-Median sisaryhtiö Third Rockin Finland Oy:n vastuullisuuspalvelujen johtaja ja osakas. Hän on konsultoinut asiakkaitaan vastuullisuusstrategiatyössä, sidosryhmäsuhteissa sekä vastuuviestinnässä ja -raportoinnissa.