Pörssiyhtiöiden mainetutkimus 2024

T-Media Oy toteuttaa neljättä kertaa yhteistyössä Pörssisäätiön ja Suomen Osakesäästäjät ry:n kanssa tutkimuksen, jossa selvitetään suurimpien Helsingin pörssiin listattujen yhtiöiden maine yksityissijoittajien keskuudessa. Yhtiöiden maine mitataan T-Median Luottamus&Maine-mittarilla ja tämän vuoden tutkimuksen tulokset julkistetaan 23.8.2024

Pääset vastaamaan tutkimukseen tästä linkistä >>

Tietoja tietojen käsittelystä:
Analyytikkomme käsittelevät antamiasi tietoja anonyymisti, eikä yksittäistä vastaajaa voida tunnistaa lopullisista tuloksista.

 

Arvonnan säännöt:

Kaikkien vastaajien kesken arvotaan kolme tuhannen euron arvoista osakesalkkua. Osakesalkku koostetaan parasmaineisten yhtiöiden osakkeista. Arvonnan järjestää T-Media Oy ja siihen voivat osallistua kaikki tutkimukseen osallistuneet. Tutkimuskutsu on lähetetty Pörssisäätiön uutiskirjeen saajille, Suomen Osakesäästäjien jäsenille sekä Nordnetin asiakkaille ja uutiskirjeen saajille sekä some-kanavien seuraajille.

Tutkimuslomakkeella vastaajia pyydetään jättämään sähköpostiosoitteensa lomakkeen lopussa, mikäli haluavat osallistua arvontaan.
Yhteystiedot tallentuvat erilliseen tietokantaan, eikä niitä voida missään vaiheessa yhdistää tutkimuksessa annettuihin vastauksiin.

Arvontaan voi osallistua niin kauan kuin tutkimuksen tiedonkeruu on auki. Tiedonkeruu avattiin 17.5.2024 ja se suljetaan kun kaikkiin tutkittaviin yhtiöihin on saatu riittävä määrä vastauksia, viimeistään kuitenkin 30.6.2024.

Arvonta suoritetaan elokuussa tutkimuksen tulosten julkistusten yhteydessä. Voittajille ilmoitetaan voitosta siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka he ovat antaneet ilmoittautuessaan arvontaan. Palkinnot luovutetaan voittajille heidän kanssaan erikseen sovittavalla tavalla. T-Media maksaa arpajaisveron.

Lisätietoja

Mustavalkokuva hymyilevästä Harri Leinikasta, silmälaseissa ja tumma puku päällä.

Harri Leinikka, Toimitusjohtaja

M.Sc.(Tech.), Certificate of Reputation Management
+358 40 505 5001
harri.leinikka@t-media.fi

Harri on T-Median toimitusjohtaja ja perustajaosakas. Harrilla on yli 20 vuoden kokemus viestinnästä ja maineen johtamisesta. Harri on työskennellyt Alma Mediassa ja TATin johtoryhmässä sekä Inforin hallituksessa.