Pörssiyhtiöiden mainetutkimus

Hienoa, että olet kiinnostunut tutkimuksestamme. Pääset osallistumaan alla olevasta painikkeesta!

OSALLISTU TUTKIMUKSEEN

 

 

Pörssiyhtiöiden mainetutkimus 2021

T-Media Oy toteuttaa yhteistyössä Pörssisäätiön ja Suomen Osakesäästäjät ry:n kanssa tutkimuksen, jossa selvitetään suurimpien Helsingin pörssiin listattujen yhtiöiden maine yksityissijoittajien keskuudessa. Yhtiöiden maine mitataan T-Median Luottamus&Maine-mittarilla ja tulokset julkistetaan syys-lokakuussa 2021.

Tutkimuskutsu on lähetetty Pörssisäätiön uutiskirjeen saajille, Suomen Osakesäästäjien jäsenille sekä NordNetin asiakkaille.

Kaikkien vastaajien kesken arvotaan kolme tuhannen euron arvoista osakesalkkua.

Arvonnan järjestää T-Media Oy ja siihen voivat osallistua kaikki tutkimukseen osallistuneet. Tutkimuslomakkeella annetaan ohjeet arvontaan osallistumiseksi ja vastaajia pyydetään jättämään sähköpostiosoitteensa lomakkeen lopussa, mikäli haluavat osallistua arvontaan. Yhteystiedot tallentuvat erilliseen tietokantaan, eikä niitä voida missään vaiheessa yhdistää tutkimuksessa annettuihin vastauksiin.

Arvontaan voi osallistua niin kauan kuin tutkimuksen tiedonkeruu on auki. Tiedonkeruu avattiin 4.5.2021 ja se suljetaan kun kaikkiin tutkittaviin yhtiöihin on saatu riittävä määrä vastauksia, viimeistään kuitenkin 30.6.2021. Arvonta suoritetaan 4.10.2021, jolloin pyritään järjestämään tutkimuksen tulosten julkistustilaisuus. Voittajille ilmoitetaan voitosta siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka he ovat antaneet ilmoittautuessaan arvontaan. Palkinnot luovutetaan voittajille heidän kanssaan erikseen sovittavalla tavalla.