In English
11.12.2023 in

Miten tehdä onnistunut mainetutkimus

T-Median merkitys markkina- ja mielipidetutkimuksessa

T-Media on johtava tutkimusyhtiö, jonka tavoitteena on auttaa organisaatioita mittaamaan ja kehittämään arvokasta aineetonta pääomaa, kuten luottamusta ja mainetta. Olemme erikoistuneet markkina- ja mielipidetutkimuksiin, ja toimimme useilla eri toimialoilla tarjoten palveluitamme sekä Suomessa että kansainvälisesti.

Luotettavuutemme perustuu vankkaan kokemukseen ja laadukkaaseen tutkimustyöhön. Olemme tehneet yli 2 000 Luottamus&Maine-tutkimusta 40 eri maassa, ja palvelleemme lukuisia merkittäviä asiakkaita kuten yliopistoja, start-upeja, perheyrityksiä ja pörssiyrityksiä. T-Median tutkimukset perustuvat akateemiseen perustutkimukseen, parhaisiin käytäntöihin ja omiin havaintoihimme.

Tutkimusprosessimme menestyksen takaajana

T-Median menestyksen takana on tehokas ja tarkkaan suunniteltu tutkimusprosessi. Ennen tutkimuksen aloittamista ymmärrämme asiakkaidemme tarpeet ja tavoitteet, ja luomme tutkimukselle sopivat mittarit ja kysymykset. Käytämme monipuolisia menetelmiä, kuten kyselylomakkeita, haastatteluja ja sosiaalisen median analyysiä, kerätäksemme laadukasta tietoa asiakkaidemme maineesta ja luottamuksesta.

Analysoimme kerätyn datan perusteellisesti ja luomme asiakkaidemme kanssa yhdessä ymmärrettäviä raportteja, joissa esitämme tutkimustulokset ja suositukset. Näin asiakkaat saavat kattavan kuvan organisaationsa maineesta ja luottamuksesta, sekä konkreettisia kehitysideoita. Autamme myös tulkkaamaan tuloksia ja tekemään tarvittavat toimenpiteet maineen ja luottamuksen parantamiseksi.

T-Median vahvuus laadussa ja osaamisessa

T-Media on panostanut aina laatuun ja poikkitieteelliseen osaamiseen. Meillä työskentelee joukko alan huippuosaajia, kuten maineesta väitelleitä tohtoreita, tutkijoita, data-analyytikkoja ja taloustieteilijöitä. Yhdistämällä eri alojen osaamisen pystymme tarjoamaan ainutlaatuisia ja syvällisiä näkemyksiä asiakkaidemme maineesta ja luottamuksesta.

Olemme myös aina valmiita uudistumaan ja kehittämään työkalujamme. Kehitysjohtajamme Riku Ruokolahden johdolla olemme hyödyntäneet teknologian tarjoamia mahdollisuuksia ja analytiikkaa, jotta voimme tarjota entistä monipuolisempia ja tarkempia tutkimuksia. Olemme ylpeitä siitä, että meillä on aina ollut yhteinen fokus ja suunta, ja tällä tiellä haluamme jatkaa myös tulevaisuudessa.

Related Articles