Maineklinikka

T-Median Maineklinikka auttaa teitä syventämään ymmärrystänne maineen johtamisesta, maineen kahdeksan eri osa-alueen sisällöistä sekä konkretisoimaan niistä organisaationne kannalta keskeisimpiä toimenpiteitä. Työmme pohjaa Luottamus&Maine-tutkimuksenne tuloksiin, strategiaanne sekä muihin ajankohtaisiin ilmiöihin toimintaympäristössänne.

Maineklinikka on kevyt ja osallistava työpaja, joka tarjoaa käyttöönne kansainvälisesti kovatasoisen asiantuntemuksen mainetyöstä. Klinikkaa vetää T-Median vanhempi asiantuntija, maineesta väitellyt tohtori Hanna-Mari Aula, jolla on yli 20 vuoden kokemus tutkimuksen ja mainetyön parissa.

 

Maineklinikan hyödyt

 

1. Syventää ymmärrystänne organisaationne mainetyöstä

2. Konkretisoi juuri teille tällä hetkellä tärkeitä mainetekijöitä

3. Auttaa kääntämään mainetutkimuksen tulokset oikeiksi kehitystoimiksi

Ota yhteyttä

Hanna-Mari Aula, Vanhempi asiantuntija

DSc (Econ)
+358 40 585 6466
hanna-mari.aula@t-media.fi

Hanna-Mari keskittyy analytiikkapohjaiseen maineen johtamisen neuvonantoon. Hanna-Marilla on 20 vuoden kokemus tutkimuksen ja mainetyön parissa. Aiemmin hän on työskennellyt  KAUTE-säätiössä ja Pohjoisrannassa sekä tutkimustyössä Aallossa ja Stanfordissa.

Petteri Puska, Tutkija

D.Sc.(Econ.)
+358 41 435 8521
petteri.puska@t-media.fi

Petteri toimii tutkijana T-Mediassa. Hän vastaa asiakasvetoisten tutkimusprojektien läpiviemisestä. Aikaisemmin Petteri työskenteli kuluttajatutkijana Vaasan yliopistossa. Väitöskirjassaan hän tarkasteli vihreän kuluttamisen maineellisia aspekteja.