Maineklinikka

T-Median Maineklinikka auttaa teitä syventämään ymmärrystänne maineen johtamisesta, maineen kahdeksan eri osa-alueen sisällöistä sekä konkretisoimaan niistä organisaationne kannalta keskeisimpiä toimenpiteitä. Työmme pohjaa Luottamus&Maine-tutkimuksenne tuloksiin, strategiaanne sekä muihin ajankohtaisiin ilmiöihin toimintaympäristössänne.

Maineklinikka on kevyt ja osallistava työpaja, joka tarjoaa käyttöönne kansainvälisesti kovatasoisen asiantuntemuksen mainetyöstä. Klinikkaa vetää T-Median vanhempi asiantuntija, maineesta väitellyt tohtori Hanna-Mari Aula, jolla on yli 20 vuoden kokemus tutkimuksen ja mainetyön parissa.

 

Katso Hanna-Marin vinkit maineen johtamiseen

 

 

 

Maineklinikan hyödyt

 

1. Syventää ymmärrystänne organisaationne mainetyöstä

2. Konkretisoi juuri teille tällä hetkellä tärkeitä mainetekijöitä

3. Auttaa kääntämään mainetutkimuksen tulokset oikeiksi kehitystoimiksi

Ota yhteyttä

Hanna-Mari Aula, Vanhempi asiantuntija

DSc (Econ)
+358 40 585 6466
hanna-mari.aula@t-media.fi

Hanna-Mari keskittyy analytiikkapohjaiseen maineen johtamisen neuvonantoon. Hanna-Marilla on 20 vuoden kokemus tutkimuksen ja mainetyön parissa. Aiemmin hän on työskennellyt  KAUTE-säätiössä ja Pohjoisrannassa sekä tutkimustyössä Aallossa ja Stanfordissa.

Petteri Puska, Tutkija

D.Sc.(Econ.)
+358 41 435 8521
petteri.puska@t-media.fi

Petteri toimii tutkijana T-Mediassa. Hän vastaa asiakasvetoisten tutkimusprojektien läpiviemisestä. Aikaisemmin Petteri työskenteli kuluttajatutkijana Vaasan yliopistossa. Väitöskirjassaan hän tarkasteli vihreän kuluttamisen maineellisia aspekteja.