Luottamus&Maine

Luottamus&Maine-mallilla luomme kokonaisvaltaisen kuvan maineestanne ja kaikista sidosryhmäsuhteistanne. Laaja tutkimuspankkimme mahdollistaa myös tarkat vertailutiedot. Yhdenmukaiset mittarit auttavat koko organisaation sitouttamisessa, tavoitteiden asetannassa ja kehityksen seurannassa. Malli soveltuu palkitsemis- ja johtamisjärjestelmienne pohjaksi. Oleellisinta on, että Luottamus&Maine -mallin avulla tunnistamme maineenne rakenteesta ne kultajyvät, joita kehittämällä vaikutatte sidosryhmienne käytökseen eniten.

Suomen maineikkaimmat yritykset

Teemme Luottamus&Maine -mallilla vuosittain Suomen maineikkaimmat yritykset -tutkimuksen, joka listaa luotetuimmat ja maineikkaimmat yritykset sekä selvittää kansalliset mainetta ohjaavat tekijät. Tutustu tarkemmin vuoden 2019 tuloksiin. Aikaisemmat tilaisuudet: 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 ja 2018.

Toimintakenttämme on kuitenkin globaali: Luottamus&Maine -malli on pohjautuu kansainväliseen akateemiseen tutkimustietoon sekä globaalisti parhaisiin käytäntöihin. Luottamus&Maine -mittaus voidaan toteuttaa yhdessä tai useammassa sidosryhmässä niin kotimaassa kuin ulkomailla.

Annamme mielellämme lisätietoa Luottamus&Maine -mallista ja referensseistämme.

Riku Ruokolahti, kehitysjohtaja, MBA
Certificate of Reputation Management
riku.ruokolahti@t-media.fi, 0400 512 200

Harri Leinikka, toimitusjohtaja, DI
Certificate of Reputation Management
harri.leinikka@t-media.fi, 040 505 5001

T-MEDIA OY

EVIDENCE BASED REPUTATION ADVISORY

ETELÄINEN MAKASIINIKATU 4 A, 2 krs. 00130 HELSINKI

© T-MEDIA 1997 - 2020