Ihmiset

HARRI LEINIKKA, TOIMITUSJOHTAJA, T-MEDIA

M.Sc.(Tech.), Certificate of Reputation Management, +358 40 505 5001, harri.leinikka@t-media.fi

Harri Leinikka on T-Median toimitusjohtaja ja perustajaosakas. Harrilla on yli 20 vuoden kokemus viestinnästä ja maineen johtamisesta. Harri on työskennellyt myös Alma Mediassa ja Taloudellinen Tiedotustoimisto TATin johtoryhmässä sekä Inforin hallituksessa.

JIRIMIKO ORANEN, TOIMITUSJOHTAJA, T-MEDIA RELATIONS

MBA, Bachelor of Culture and Arts, +358 40 756 6655, jirimiko.oranen@t-media.fi

Jirimiko Oranen on T-Median strategia- ja sisältöpraktiikka T-Media Relationsin toimitusjohtaja ja osakas. Hänellä on yli 25 vuoden kokemus viestinnästä, markkinoinnista ja mediasta. Jirimiko on kysytty strategiaprosessien, maineenhallinnan ja luovien konseptien fasilitaattori. Jirillä on MBA-tutkinto Henley Business Schoolista (UK).

RIKU RUOKOLAHTI, KEHITYSJOHTAJA

MBA, Certificate of Reputation Management, +358 400 512 200, riku.ruokolahti@t-media.fi

Riku Ruokolahti on T-Median kehitysjohtaja ja vastaa Luottamus&Maine -liiketoiminnasta. Riku valmentaa ylintä johtoa sekä johtoryhmiä kokonaisvaltaiseen maineen johtamiseen. Riku on suorittanut MBA-tutkinnon Henley Business Schoolissa.

SARI KUVAJA, VASTUULLISUUSPALVELUJEN JOHTAJA

M.Sc. (Agriculture and Forestry), +358 40 528 2820, sari.kuvaja@t-media.fi

Sari Kuvaja on T-Media Relations Oy:n osakas ja T-Median vastuullisuuspalvelujen johtaja. Sarilla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus yritysvastuun ja vastuullisuusviestinnän kehittämisestä. Hän on konsultoinut asiakkaitaan vastuullisuusstrategiatyössä, sidosryhmäsuhteissa sekä vastuuviestinnässä ja -raportoinnissa.

SARI MAUNULA, TUTKIMUSJOHTAJA

M.Sc.(Econ.), +358 50 409 1543, sari.maunula@t-media.fi

Sari Maunula johtaa T-Median tutkimustoimintaa. Sari on aiemmin työskennellyt Taloustutkimuksessa ja Aegis Mediassa tutkimuspäällikkönä. Sarilla on pitkä kokemus brändi- ja mainetutkimuksista sekä henkilöstötutkimuksista.

Hanna-Mari Aula, Senior Advisor

D.Sc(Econ.), +358 40 585 6466, hanna-mari.aula@t-media.fi

Hanna-Mari keskittyy työssään analytiikkaan perustuvaan maineenhallinnan ja viestinnän neuvonantoon. Hanna-Marilla on lähes 20 vuoden kokemus työskentelystä tutkimuksen, viestinnän ja mainetyön parissa. Aiemmin hän on työskennellyt mm. KAUTE-säätiössä ja Pohjoisrannassa sekä tehnyt tutkimustyötä Aallossa ja Stanfordin yliopistossa. Väitöskirjatutkimuksessaan hän tarkasteli fuusioituvan organisaation maineen rakentumista ja brändäämistä.

Kaisa Laurila, Projektijohtaja

MA, +358 50 518 0798, kaisa.laurila@t-media.fi

Kaisa toimii projektijohtajana Luottamus&Maine-tiimissä. Kaisan vastuulla on laajojen, toimialakohtaisten tutkimusprojektien toteuttaminen myynnin johtamisesta tutkimustulosten analysointiin ja viestimiseen. Kaisalla on ennestään vahva osaaminen vaikuttajaviestinnästä ja toimialakohtaisesta ajattelusta, viimeisimpänä Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa ry:stä.

KAI-VERNERI KAKSONEN, SUHDEPÄÄLLIKKÖ

M.Sc., +358 50 545 5421, kai.kaksonen@t-media.fi

Kai-Verneri työskentelee T-Mediassa suhdepäällikkönä ja auttaa asiakkaitamme maineensa mittaamisessa sekä sidosryhmäsuhteidensa kehittämisessä. Kai Kaksonen on työskennellyt aikaisemmin Taloudellisessa tiedotustoimistossa ja Helsingin yliopistossa.

ANDREI SERGEJEFF, YHTEYSPÄÄLLIKKÖ

MA, +358 50 3030204, andrei.sergejeff@t-media.fi

Andrei toimii asiakkaidemme apuna tutkimushankkeiden käynnistämisessä ja koordinoimisessa sekä tulosten hyödyntämisessä. Andreilla on vahva kansainvälinen osaaminen ja syvä ymmärrys tutkimustoiminnasta. Andrei on työskennellyt muun muassa Protonella, VSP:llä sekä vapaana luennoitsijana ja tietokirjailijana.

Anu Rasanen, Sisällöntuottaja

B.Soc.Sc, +358 50 3366 069, anu.rasanen@t-media.fi

Anu Räsänen on T-Median sisällöntuottaja. Anulla on yli 20 vuoden kokemus toimittajan ja toimitussihteerin töistä muun muassa Helsingin Sanomissa, Aller Median aikakauslehdissä ja Otavamedian TV-maailmassa. Lisäksi Anu on työskennellyt tiedotuspäällikkönä Nelonen Mediassa.

REETA SUTINEN, TUTKIMUSPÄÄLLIKKÖ

BBA, +358 40 5119936, reeta.sutinen@t-media.fi

Reeta toimii T-Mediassa tutkimuspäällikkönä, vastuullaan mainetutkimusten lisäksi pitkistä tutkimussarjoistamme Kun koulu loppuu- ja työnantajakuvatutkimukset. Reeta on työskennellyt aikaisemmin TNS Gallupilla tutkimus- ja avainasiakaspäällikkönä.

TUULI POHJOLA, TUTKIJA & YHTEYSPÄÄLLIKKÖ

M.Sc.(Econ.), +358 44 054 0566, tuuli.pohjola@t-media.fi

Tuuli on T-Median tutkija. Tuulin työhön kuuluvat asiakaskohtaiset tutkimukset ja raportointi. Tuuli on työskennellyt EK:n sekä ympäristöministeriön viestinnässä ja konsulttina ja vuosikertomustiimissä Milttonilla.

Essi Vesterinen, TUTKIMUSPÄÄLLIKKÖ

M.Sc.(Econ.), MA, essi.vesterinen@t-media.fi

Essin vastuulla T-Median tutkimustiimissä on nimettyjen tutkimusprojektien koordinointi tiedonkeruusta tulosten raportointiin. Essi vastaa myös MediaBarometri-tutkimusten raportoinnista. Aikaisemmin Essi on kerännyt tutkimus- ja viestintäkokemusta mm. ajatushautomo Demos Helsingillä sekä Creative District -järjestössä Brysselissä.

JOONAS TARPILA, SENIOR DATA-ANALYYTIKKO

M.Sc.(Tech.), +358 50 530 3684, joonas.tarpila@t-media.fi

Joonas vastaa T-Median datatiimin projektinhallinnan ohella tutkimusaineistojen kvantitatiivisesta analysoinnista. Joonas on opiskellut sovellettua matematiikkaa ja ennen T-Mediaa työskennellyt vakuutusyhtiön matemaatikkona.

MIRA LINDROOS, DATA-ANALYYTIKKO

B.Sc.(Tech.), +358 40 086 3524, mira.lindroos@t-media.fi

Miran työhön kuuluvat tutkimusdatan käsittely ja analysointi sekä kustomoitujen raporttien tuottaminen asiakkaillemme. Aikaisemmin Mira on työskennellyt HR4:llä tutkimusassistenttina.

Inari Ojala, Junior data-analyytikko

B.Soc.Sc. (Econ.), +358 50 523 1966, inari.ojala@t-media.fi

Inari toimii T-Median datatiimissä tehtävinään tutkimusdatan tilastollinen analysointi sekä asiakaskohtaisten raporttien tuottaminen yhdessä tutkimusosaston kanssa. Työn ohella Inari opiskelee Helsingin yliopistolla taloustiedettä.

Eila Lahti, Tiedonkeruupäällikkö

B. Eng., +358 50 597 9331, eila.lahti@t-media.fi

Eila johtaa T-Median tutkimusosaston tiedonkeruutiimiä. Eilalla on tutkimustoiminnasta jo yhteensä 15 vuoden vankka kokemus, ja hän on aiemmin työskennellyt muun muassa Protonella ja VSP:llä.

Kirsi Koskinen, Tiedonkeruukoordinaattori

+358 50 523 8813, kirsi.koskinen@t-media.fi

Kirsi on osa T-Median omaa tiedonkeruutiimiä. Kirsi on työskennellyt aiemmin muun muassa projektipäällikkönä Protonella sekä VSP:llä. Hänellä on yhteensä yli 20 vuoden kokemus asiakaspalvelusta sekä myynnin ja markkinoinnin eri tehtävistä.

Hilla Koivula, Tutkimusassistentti

BBA in Business, +358 50 3433 339, hilla.koivula@t-media.fi

Hilla työskentelee osana T-Median omaa tiedonkeruutiimiä. Hillan työnkuvaan kuuluu datan kerääminen muun muassa puhelin- ja sähköpostihaastatteluin toteuttettavien tutkimusprojektien osalta. Aikaisemmin hän on työskennellyt VSP:llä ja monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä.

Teemu Inkinen, Tutkimusassistentti

+358 50 5134 830, teemu.inkinen@t-media.fi

Teemu on T-Median oman tiedonkeruutiimin neljäs jäsen. Teemun vastuulla on tiedonkeruu ja datan koostaminen tutkimusprojektien osalta, joissa hyödynnetään puhelin- tai sähköpostihaastatteluja. Aikaisemmin Teemu on työskennellyt useissa asiakaspalvelutehtävissä, muun muassa VSP:llä.

Nuoriso- ja vetovoimakampanjat

Alta löydät Oikotie työpaikkojen vastuulle siirtyneiden Vastuullinen kesäduuni ja Kun koulu loppuu -kampanjoiden avainhenkilöiden yhteystiedot.

Päivi Salminen-Kultanen, Projektijohtaja

VKD - Vastuullinen kesäduuni, Sanoma Media Finland

M.Sc.(Agric. and Forestry), +358 40 727 9717, paivi.salminen-kultanen@sanoma.com

Vesa Vilenius, Asiakkuuspäällikkö

KKL - Kun koulu loppuu, Sanoma Media Finland

BBA, +358 50 560 8488, vesa.vilenius@sanoma.com

YHTEYSTIEDOT

T-Media Oy, Eteläinen Makasiinikatu 4 A, 2 krs., 00130 HELSINKI

Laskutusosoite, paperilaskut: T-Media Oy, PL 36897, 00021 LASKUTUS
Verkkolaskut / OVT: 003710998441
Verkkolaskuoperaattorimme: OpusCapita Solutions Oy, tunniste E204503