Ihmiset

HARRI LEINIKKA, TOIMITUSJOHTAJA, T-MEDIA

M.Sc.(Tech.), Certificate of Reputation Management, +358 40 505 5001, harri.leinikka@t-media.fi

Harri Leinikka on T-Median toimitusjohtaja ja perustajaosakas. Harrilla on yli 20 vuoden kokemus viestinnästä ja maineen johtamisesta. Harri on työskennellyt myös Alma Mediassa ja Taloudellinen Tiedotustoimisto TATin johtoryhmässä sekä Inforin hallituksessa.

JIRIMIKO ORANEN, TOIMITUSJOHTAJA, T-MEDIA RELATIONS

MBA, Bachelor of Culture and Arts, +358 40 756 6655, jirimiko.oranen@t-media.fi

Jirimiko Oranen johtaa T-Media Relationsia, eli T-Median neuvonantoyksikköä. Hän on urallaan mm. auttanut yli kymmentä Fortune Global 500 -yhtiötä maine- ja vastuullisuusstrategisissa hankkeissa. Ennen T-Medialle tuloaan Jirimiko toimi johtajapositioissa TCS:llä (Tata Group) ja Hill+Knowlton Strategiesilla (WPP). Jirimikolla on MBA-tutkinto Henley Business Schoolista (University of Reading, UK).

RIKU RUOKOLAHTI, KEHITYSJOHTAJA

MBA, Certificate of Reputation Management, +358 400 512 200, riku.ruokolahti@t-media.fi

Riku Ruokolahti on T-Median kehitysjohtaja ja vastaa Luottamus&Maine -liiketoiminnasta. Riku valmentaa ylintä johtoa sekä johtoryhmiä kokonaisvaltaiseen maineen johtamiseen. Riku on suorittanut MBA-tutkinnon Henley Business Schoolissa.

SARI KUVAJA, VASTUULLISUUSPALVELUJEN JOHTAJA

M.Sc. (Agriculture and Forestry), +358 40 528 2820, sari.kuvaja@t-media.fi

Sari Kuvaja on T-Media Relations Oy:n osakas ja T-Median vastuullisuuspalvelujen johtaja. Sarilla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus yritysvastuun ja vastuullisuusviestinnän kehittämisestä. Hän on konsultoinut asiakkaitaan vastuullisuusstrategiatyössä, sidosryhmäsuhteissa sekä vastuuviestinnässä ja -raportoinnissa.

Leo Stranius, Kestävän tulevaisuuden johtaja

M.Sc.A., +358 40 754 7371, leo.stranius@t-media.fi

Leo Stranius on T-Median kestävän tulevaisuuden johtaja ja T-Media Relations Oy:n osakas. Leo rakentaa T-Mediassa liiketoiminnan tulevaisuuden vastuullisuuspalveluja. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa Kansalaisareenan, Luonto-Liiton ja Suomen luonnonsuojeluliiton toiminnanjohtajana sekä yritysten neuvonantajana. Leo on hallintotieteiden maisteri Tampereen yliopistosta.

SARI MAUNULA, TUTKIMUSJOHTAJA

M.Sc.(Econ.), +358 50 409 1543, sari.maunula@t-media.fi

Sari Maunula johtaa T-Median tutkimustoimintaa. Sari on aiemmin työskennellyt Taloustutkimuksessa ja Aegis Mediassa tutkimuspäällikkönä. Sarilla on pitkä kokemus brändi- ja mainetutkimuksista sekä henkilöstötutkimuksista.

VESA KOIVUNEN, SISÄLTÖJOHTAJA

+358 40 077 8532, vesa.koivunen@t-media.fi

Vesa johtaa T-Median käytännön sisällöntuotannon konseptointia ja toteutusta yli 20 vuoden kokemuksella. Vesa on kansainvälisesti palkittu valokuvaaja, toimittaja ja päätoimittaja, joka on työskennellyt mm. Helsingin Sanomille, Iltalehdelle, Red Bullille ja Bike-lehdelle.

Hanna-Mari Aula, Vanhempi asiantuntija

D.Sc(Econ.), +358 40 585 6466, hanna-mari.aula@t-media.fi

Hanna-Mari keskittyy työssään analytiikkaan perustuvaan maineenhallinnan ja viestinnän neuvonantoon. Hanna-Marilla on lähes 20 vuoden kokemus työskentelystä tutkimuksen, viestinnän ja mainetyön parissa. Aiemmin hän on työskennellyt mm. KAUTE-säätiössä ja Pohjoisrannassa sekä tehnyt tutkimustyötä Aallossa ja Stanfordin yliopistossa. Väitöskirjatutkimuksessaan hän tarkasteli fuusioituvan organisaation maineen rakentumista ja brändäämistä.

Timo Leppä, Asiantuntija

M.Sc.(Tech.), CEFA, +358 50 301 6800, timo.leppa@t-media.fi

Timo Leppä työskentelee T-Median analyysi- ja neuvonantotiimien jäsenenä. Hän palvelee asiakkaidemme johtoryhmiä sekä hallituksia maineen ja luottamuksen rakentamisessa. Timolla on pitkä kokemus strategisesta suunnittelusta ja johtamisesta. Timo toimi Kemianteollisuus ry:n toimitusjohtajana 2009–2018. Vuosina 2001–2009 hän työskenteli Kemira Oyj:n viestintäjohtajana ja konsernin johtoryhmän jäsenenä. Timolla on diplomi-insinöörin tutkinto Åbo Akademista ja finanssianalyytikon tutkinto Svenska Handelshögskolanista.

Kaisa Laurila, Projektipäällikkö

MA, +358 50 518 0798, kaisa.laurila@t-media.fi

Kaisa toimii projektipäällikkönä Luottamus&Maine-tiimissä. Kaisan vastuulla on laajojen toimialakohtaisten tutkimusprojektien toteuttaminen suunnittelusta myynnin johtamiseen, tutkimustulosten analysointiin ja viestimiseen. Kaisalla on ennestään vahva osaaminen vaikuttajaviestinnästä ja toimialakohtaisesta ajattelusta, viimeisimpänä Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa ry:stä.

KAI-VERNERI KAKSONEN, SUHDEPÄÄLLIKKÖ

M.Sc., +358 50 545 5421, kai.kaksonen@t-media.fi

Kai-Verneri työskentelee T-Mediassa suhdepäällikkönä ja auttaa asiakkaitamme maineensa mittaamisessa sekä sidosryhmäsuhteidensa kehittämisessä. Kai Kaksonen on työskennellyt aikaisemmin Taloudellisessa tiedotustoimistossa ja Helsingin yliopistossa.

ANDREI SERGEJEFF, Asiantuntija

MA, +358 50 3030204, andrei.sergejeff@t-media.fi

Andrei toimii asiakkaidemme apuna tutkimushankkeiden käynnistämisessä ja koordinoimisessa sekä tulosten hyödyntämisessä. Andreilla on vahva kansainvälinen osaaminen ja syvä ymmärrys tutkimustoiminnasta. Päivätyönsä ohessa Andrei toimii tietokirjailijana.

Elisa Runsas, Asiantuntija

M.Sc.(Econ.), +358 50 468 8849, elisa.runsas@t-media.fi

Elisa toimii T-Medialla tiedolla johtamisen asiantuntijana ja neuvoo asiakkaitamme datan hyödyntämisessä maineen johtamisessa. Elisa on syventynyt opinnoissaan data-analytiikan käyttämiseen päätöksenteossa. Ennen T-Medialle tuloa Elisa on toiminut myynnin ja asiakassuhteiden asiantuntijatehtävissä. 

Anu Räsänen, Sisällöntuottaja

M.Soc.Sc., +358 50 3366 069, anu.rasanen@t-media.fi

Anu Räsänen on T-Median sisällöntuottaja. Anulla on yli 20 vuoden kokemus toimittajan ja toimitussihteerin töistä muun muassa Helsingin Sanomissa sekä Aller Median ja Otavamedian aikakauslehdissä. Lisäksi Anu on työskennellyt tiedotuspäällikkönä Nelonen Mediassa.

TUULI POHJOLA, Viestintäasiantuntija & Tutkija

M.Sc.(Econ.), tuuli.pohjola@t-media.fi

Tuuli vastaa T-Median viestinnän suunnittelusta, toteutuksesta sekä asiakastutkimusten raportoinnin kehittämisestä. Ennen T-Medialle tuloaan Tuuli on työskennellyt viestintäasiantuntijana EK:lla, ympäristöministeriössä ja Milttonilla.

Marjo Seppä, Tutkimuspäällikkö

BBA, +358 40 8221315, marjo.seppa@t-media.fi

Marjo toimii T-Mediassa tutkimuspäällikkönä, vastuullaan mainetutkimusten lisäksi muut yhteiskunnalliset tutkimushankkeet. Marjo on työskennellyt aikaisemmin Kantar TNS:llä tutkimuspäällikkönä, ja hänellä on pitkä kokemus erityisesti media-alan tutkimuksista.

Petteri Puska, Tutkija

D.Sc.(Econ.), +358 41 435 8521, petteri.puska@t-media.fi

Petteri toimii tutkijana T-Mediassa. Hän vastaa asiakasvetoisten tutkimusprojektien läpiviemisestä aina suunnittelusta raportointiin. Ennen liittymistään T-Median tutkimustiimiin, Petteri työskenteli useita vuosia kuluttajatutkijana Vaasan yliopistossa. Väitöskirjassaan hän tarkasteli vihreän kuluttamisen maineellisia aspekteja.

REBECCA KILPELÄINEN, TUTKIJA

M.Sc. (Econ.), +358 50 467 9777, rebecca.kilpelainen@t-media.fi

Rebecca toimii T-Median tutkimustiimissä tutkijana, vastuullaan asiakas- ja projektikohtaiset tutkimukset ja raportointi. Aiemmin Rebecca on kerännyt kokemusta tutkimuksesta, projektinhallinnasta ja asiakassuhteista Digitalist Groupilla ja InterQuestilla.

JOONAS TARPILA, SENIOR DATA-ANALYYTIKKO

M.Sc.(Tech.), +358 50 530 3684, joonas.tarpila@t-media.fi

Joonas vastaa T-Median datatiimin projektinhallinnan ohella tutkimusaineistojen kvantitatiivisesta analysoinnista. Joonas on opiskellut sovellettua matematiikkaa ja ennen T-Mediaa työskennellyt vakuutusyhtiön matemaatikkona.

MIRA LINDROOS, DATA-ANALYYTIKKO

M.Sc.(Tech.), mira.lindroos@t-media.fi

Miran työhön kuuluvat tutkimusdatan käsittely ja analysointi sekä kustomoitujen raporttien tuottaminen asiakkaillemme. Aikaisemmin Mira on työskennellyt HR4:llä tutkimusassistenttina.

Inari Ojala, Data-analyytikko

M.Soc.Sc. (Econ.), +358 50 523 1966, inari.ojala@t-media.fi

Inari toimii T-Median datatiimissä tehtävinään tutkimusdatan tilastollinen analysointi sekä asiakaskohtaisten raporttien tuottaminen yhdessä tutkimusosaston kanssa. Inari on aikaisemmin työskennellyt muun muassa tutkimusassistenttina Helsingin yliopistolla.

Eila Lahti, Tiedonkeruupäällikkö

B. Eng., +358 50 597 9331, eila.lahti@t-media.fi

Eila johtaa T-Median tutkimusosaston tiedonkeruutiimiä. Eilalla on tutkimustoiminnasta jo yhteensä 15 vuoden vankka kokemus, ja hän on aiemmin työskennellyt muun muassa Protonella ja VSP:llä.

Kirsi Koskinen, Tiedonkeruukoordinaattori

+358 50 523 8813, kirsi.koskinen@t-media.fi

Kirsi on osa T-Median omaa tiedonkeruutiimiä. Kirsi on työskennellyt aiemmin muun muassa projektipäällikkönä Protonella sekä VSP:llä. Hänellä on yhteensä yli 20 vuoden kokemus asiakaspalvelusta sekä myynnin ja markkinoinnin eri tehtävistä.

Hilla Koivula, Tutkimusassistentti

BBA in Business, +358 50 3433 339, hilla.koivula@t-media.fi

Hilla työskentelee osana T-Median omaa tiedonkeruutiimiä. Hillan työnkuvaan kuuluu datan kerääminen muun muassa puhelin- ja sähköpostihaastatteluin toteuttettavien tutkimusprojektien osalta. Aikaisemmin hän on työskennellyt VSP:llä ja monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä.

Teemu Inkinen, Tutkimusassistentti

+358 50 5134 830, teemu.inkinen@t-media.fi

Teemu on T-Median oman tiedonkeruutiimin neljäs jäsen. Teemun vastuulla on tiedonkeruu ja datan koostaminen tutkimusprojektien osalta, joissa hyödynnetään puhelin- tai sähköpostihaastatteluja. Aikaisemmin Teemu on työskennellyt useissa asiakaspalvelutehtävissä, muun muassa VSP:llä.

Kari Väisänen, Vanhempi neuvonantaja

M.Sc., +358 400 138 767, kari.vaisanen@t-media.fi

Kari Väisänen toimii T-Mediassa vanhempana neuvonantajana ja hallituksen jäsenenä. Karilla on vahva kokemus media-alasta ja elinkeinoelämästä, hän on toiminut mm. STT:n päätoimittajana ja TAT:n toimitusjohtajana.

Anne-Maria Flanagan, Hallituksen jäsen

anne-maria.flanagan@t-media.fi

Anne-Maria Flanagan on T-Media Relations Oy:n hallituksessa ulkopuolisena asiantuntijajäsenenä. Päätyönään Anne-Maria toimii SRV:n vastuullisuusjohtajana. Anne-Maria tuo T-Median yrityskokonaisuuteen mukanaan vahvaa strategista vastuullisuusosaamista. Hänen aiempia työnantajiaan ovat muun muassa PwC, Fazer, Kesko ja Deloitte.

YHTEYSTIEDOT

T-Media Oy, Eteläinen Makasiinikatu 4 A, 2 krs., 00130 HELSINKI

Laskutusosoite, paperilaskut: T-Media Oy, PL 36897, 00021 LASKUTUS
Verkkolaskut / OVT: 003710998441
Verkkolaskuoperaattorimme: OpusCapita Solutions Oy, tunniste E204503