Ihmiset

HARRI LEINIKKA, TOIMITUSJOHTAJA, T-MEDIA

M.Sc.(Tech.), Certificate of Reputation Management, +358 40 505 5001, harri.leinikka@t-media.fi

Harri Leinikka on T-Median toimitusjohtaja ja perustajaosakas. Harrilla on yli 20 vuoden kokemus viestinnästä ja maineen johtamisesta. Harri on työskennellyt myös Alma Mediassa ja Taloudellinen Tiedotustoimisto TATin johtoryhmässä sekä Inforin hallituksessa.

JIRIMIKO ORANEN, TOIMITUSJOHTAJA, T-MEDIA RELATIONS

MBA, Bachelor of Culture and Arts, +358 40 756 6655, jirimiko.oranen@t-media.fi

Jirimiko Oranen johtaa T-Median viestinnän ja maineneuvonannon praktiikkaa. Hänellä on yli 25 vuoden kokemus viestinnästä, markkinoinnista ja mediasta. Ennen siirtymistään osakkaaksi T-Medialle hän toimi Tata Consultancy Servicesin Pohjoismaiden markkinointi- ja viestintäjohtajana. Hänen ydinosaamiseensa kuuluvat mm. viestintä- ja markkinointistrategiat, issues management ja kriisiviestintä sekä ylimmän johdon valmennukset. Jirillä on MBA-tutkinto Henley Business Schoolista (UK).

PÄIVI SALMINEN-KULTANEN, LIIKETOIMINTAJOHTAJA

M.Sc.(Agric. and Forestry), eMBA, +358 40 727 9717, paivi.salminen-kultanen@t-media.fi

Päivi Salminen-Kultanen vastaa T-Median Attraction -liiketoiminnasta ja Vastuullinen Kesäduuni -kampanjasta. Päivi on aikaisemmin työskennellyt TKK:n rekrytointipalveluiden vetäjänä, Joblinessa ja suorahakukonsulttina. Päivi on suorittanut eMBA-tutkinnon Teknillisessä korkeakoulussa.

RIKU RUOKOLAHTI, KEHITYSJOHTAJA

MBA, Certificate of Reputation Management, +358 400 512 200, riku.ruokolahti@t-media.fi

Riku Ruokolahti on T-Median kehitysjohtaja ja vastaa Luottamus&Maine -liiketoiminnasta. Riku valmentaa ylintä johtoa sekä johtoryhmiä kokonaisvaltaiseen maineen johtamiseen. Riku on suorittanut MBA-tutkinnon Henley Business Schoolissa.

SARI MAUNULA, TUTKIMUSJOHTAJA

M.Sc.(Econ.), +358 50 409 1543, sari.maunula@t-media.fi

Sari Maunula johtaa T-Median tutkimustoimintaa. Sari on aiemmin työskennellyt Taloustutkimuksessa ja Aegis Mediassa tutkimuspäällikkönä. Sarilla on pitkä kokemus brändi- ja mainetutkimuksista sekä henkilöstötutkimuksista.

Hanna-Mari Aula, Senior Advisor

D.Sc(Econ.), +358 40 585 6466, hanna-mari.aula@t-media.fi

Hanna-Mari keskittyy työssään analytiikkaan perustuvaan maineenhallinnan ja viestinnän neuvonantoon. Hanna-Marilla on lähes 20 vuoden kokemus työskentelystä tutkimuksen, viestinnän ja mainetyön parissa. Aiemmin hän on työskennellyt mm. KAUTE-säätiössä ja Pohjoisrannassa sekä tehnyt tutkimustyötä Aallossa ja Stanfordin yliopistossa. Väitöskirjatutkimuksessaan hän tarkasteli fuusioituvan organisaation maineen rakentumista ja brändäämistä.

KAI-VERNERI KAKSONEN, SUHDEPÄÄLLIKKÖ

M.Sc., +358 50 545 5421, kai.kaksonen@t-media.fi

Kai-Verneri työskentelee T-Mediassa suhdepäällikkönä ja auttaa asiakkaitamme maineensa mittaamisessa sekä sidosryhmäsuhteidensa kehittämisessä. Kai Kaksonen on työskennellyt aikaisemmin Taloudellisessa tiedotustoimistossa ja Helsingin yliopistossa.

ANDREI SERGEJEFF, YHTEYSPÄÄLLIKKÖ

MA, +358 50 3030204, andrei.sergejeff@t-media.fi

Andrei toimii asiakkaidemme apuna tutkimushankkeiden käynnistämisessä ja koordinoimisessa sekä tulosten hyödyntämisessä. Andreilla on vahva kansainvälinen osaaminen ja syvä ymmärrys tutkimustoiminnasta. Andrei on työskennellyt muun muassa Protonella, VSP:llä sekä vapaana luennoitsijana ja tietokirjailijana.

Kaisa Laurila, Viestintä- ja yhteyspäällikkö

MA, +358 50 518 0798, kaisa.laurila@t-media.fi

Kaisa toimii viestintä- ja yhteyspäällikkönä Luottamus&Maine-myyntitiimissä sekä Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Kaisalla on vahva osaaminen vaikuttajaviestinnästä ja pr-työstä, viimeisimpänä Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa ry:ssä.

Kristian Vainio, Projektipäällikkö

M.Sc.(Econ.), +358 50 410 4468, kristian.vainio@t-media.fi

Kristian toimii Trainee.fi:n projektipäällikkönä. Kristianilla on kansainvälinen tausta, ja hän on työskennellyt sekä asiakaspalvelun että myynnin parissa ennen T-Medialle siirtymistään.

REETA SUTINEN, TUTKIMUSPÄÄLLIKKÖ

BBA, +358 40 5119936, reeta.sutinen@t-media.fi

Reeta toimii T-Mediassa tutkimuspäällikkönä, vastuullaan mainetutkimusten lisäksi pitkistä tutkimussarjoistamme Kun koulu loppuu- ja työnantajakuvatutkimukset. Reeta on työskennellyt aikaisemmin TNS Gallupilla tutkimuspäällikkönä ja Key Account Managerina.

TUULI POHJOLA, TUTKIJA & YHTEYSPÄÄLLIKKÖ

M.Sc.(Econ.), +358 44 054 0566, tuuli.pohjola@t-media.fi

Tuuli on T-Median tutkija. Tuulin työhön kuuluvat asiakaskohtaiset tutkimukset ja raportointi. Tuuli on työskennellyt EK:n sekä ympäristöministeriön viestinnässä ja konsulttina ja vuosikertomustiimissä Milttonilla.

Essi Vesterinen, TUTKIMUSPÄÄLLIKKÖ

M.Sc.(Econ.), MA, essi.vesterinen@t-media.fi

Essin vastuulla T-Median tutkimustiimissä on nimettyjen tutkimusprojektien koordinointi tiedonkeruusta tulosten raportointiin. Essi vastaa myös MediaBarometri-tutkimusten raportoinnista. Aikaisemmin Essi on kerännyt tutkimus- ja viestintäkokemusta mm. ajatushautomo Demos Helsingillä sekä Creative District -järjestössä Brysselissä.

JOONAS TARPILA, SENIOR DATA-ANALYYTIKKO

M.Sc.(Tech.), +358 50 530 3684, joonas.tarpila@t-media.fi

Joonas vastaa T-Median datatiimin projektinhallinnan ohella tutkimusaineistojen kvantitatiivisesta analysoinnista. Joonas on opiskellut sovellettua matematiikkaa ja ennen T-Mediaa työskennellyt vakuutusyhtiön matemaatikkona.

MIRA LINDROOS, DATA-ANALYYTIKKO

B.Sc.(Tech.), +358 40 086 3524, mira.lindroos@t-media.fi

Miran työhön kuuluvat tutkimusdatan käsittely ja analysointi sekä kustomoitujen raporttien tuottaminen asiakkaillemme. Aikaisemmin Mira on työskennellyt HR4:llä tutkimusassistenttina.

Inari Ojala, Junior data-analyytikko

B.Soc.Sc. (Econ.), +358 50 523 1966, inari.ojala@t-media.fi

Inari toimii T-Median datatiimissä tehtävinään tutkimusdatan tilastollinen analysointi sekä asiakaskohtaisten raporttien tuottaminen yhdessä tutkimusosaston kanssa. Työn ohella Inari opiskelee Helsingin yliopistolla taloustiedettä.

VESA VILENIUS, YHTEYSPÄÄLLIKKÖ & VASTAAVA TUOTTAJA

BBA, +358 50 560 8488, vesa.vilenius@t-media.fi

Vesa vastaa koulutuksen, työelämän ja toimialojen vetovoimapalveluista sekä Kun koulu loppuu -kokonaisuuteen liittyvistä kumppanuuksista. Vesalla on pitkä kokemus sosiaalisesta mediasta ja sisältömarkkinoinnista. Ennen T-Mediaa Vesa on työskennellyt Brand Managerina NRJ:llä, markkinointiviestinnän suunnittelijana HAMKissa ja vetänyt kehittämishanke INSSIn markkinointityöryhmää.

ANNE-MARI RAJALA, VIESTINNÄN ASIANTUNTIJA & VASTAAVA TUOTTAJA

Bachelor of Culture and Arts, +358 50 324 3264, anne-mari.rajala@t-media.fi

Anne-Mari vastaa T-Mediassa sisällöntuotannon projektinhallinnasta sekä toimii viestinnän asiantuntijana työelämään liittyvissä kokonaisuuksissa. Anne-Marilla on monipuolista kokemusta journalismista ja digitaalisesta viestinnästä niin tuottajana, projektipäällikkönä, päätoimittajana kuin yrittäjänäkin. Pisimmän uran Anne-Mari on tehnyt juontajana ja toimittajana Ylellä.

Elli Collan, Sisällöntuottaja

+358 50 513 1161, elli.collan@t-media.fi

Ellillä on vahva tausta kaupallisessa radiossa. Hän on työskennellyt niin Radio Novan, Radio Nostalgian, Radio Aallon kuin myös Helmiradion toimittajana, juontajana sekä sisällöntuottajana. T-Medialla Elli työskentelee muun muassa Vastuullinen kesäduuni ja Trainee.fi-kampanjoiden viestinnän ja sisällöntuotannon tehtävissä.

SIIRI HUTTUNEN, SISÄLLÖNTUOTTAJA

BA, +358 50 340 1305, siiri.huttunen@t-media.fi

Siiri toimii sisällöntuottajana ja projektikoordinaattorina T-Median viestintäpalveluissa. Vastuualueenaan Siirillä on Vastuullinen kesäduuni -kampanja, jossa hän tuottaa laaja-alaisesti viestintä- ja markkinointisisältöjä digikanaviin. Siiri on työskennellyt muun muassa Yleisradiossa monimediatoimittajana.

Charlotta Forsberg, Viestinnän harjoittelija

B.Sc.(Econ.), +358 50 301 8234, charlotta.forsberg@t-media.fi

Charlotta on Vastuullinen kesäduuni -kampanjan viestinnän harjoittelija. Hänen työtehtävänsä koostuvat viestinnästä sekä teksti-, kuva- ja videosisältöjen tuottamisesta. Ennen T-Medialle siirtymistä Charlotta on työskennellyt toimittajana.

YHTEYSTIEDOT

T-Media Oy, Eteläinen Makasiinikatu 4 A, 2 krs., 00130 HELSINKI

Laskutusosoite, paperilaskut: T-Media Oy, PL 36897, 00021 LASKUTUS
Verkkolaskut / OVT: 003710998441
Verkkolaskuoperaattorimme: OpusCapitaGroup Oy, tunniste 003710948874