In English
[:fi]T-Media rekrytoi[:]
17.8.2021 in

Etsimme joukkoomme tutkijaa/tutkimuspäällikköä

T-Media on Suomen johtava maineen tutkimiseen keskittynyt yritys. Olemme palvelleet jo satoja organisaatioita lähes 50 maassa tehden yli 2 000 maine- ja sidosryhmätutkimusta niin yrityksille kuin julkishallinnon toimijoille ja eri toimialaliitoille.

Arvostetuin tutkimustuotteemme on Luottamus&Maine-menetelmä. Sen avulla selvitämme asiakkaamme maineen rakenteen eri sidosryhmissä ja paljastamme ensiluokkaisen data-analyysimme avulla ne osa-alueet, joita kehittämällä asiakkaamme saavat parhaat liiketoiminnalliset hyödyt.

Liiketoimintamme kasvun myötä haemme vahvistusta tutkimustiimiimme.

Tutkijana/tutkimuspäällikkönä osallistut maine- ja sidosryhmätutkimustemme suunnitteluun ja toteutukseen: käynnistykseen sekä raportointiin. Kiteytät tutkimuksen ja analyysin oleellisimmat löydökset johtopäätöksiksi.

Odotamme sinulta kokemusta markkina- tai sidosryhmätutkimuksista sekä kaupallista tai muuta soveltuvaa koulutusta. Sinulla on hyvät projektinhallintataidot. Olet oppimishaluinen, mutta valmis tekemään myös rutiinitehtäviä. Olet kiinnostunut organisaatioiden maineesta ja vastuullisuudesta sekä kvantitatiivisista tutkimusmenetelmistä.

Sinua odottaa avoin ja joustava työyhteisö, mukavat työkaverit sekä hyvä tekemisen meininki maineen ja vastuullisuuden näköalapaikalta. Luomme itse oman latumme luottaen toisiimme ihmisinä ja ammattilaisina – meillä saat olla aidosti oma itsesi!

Toimipisteemme on Helsingissä, mutta työtehtäviä on mahdollista tehdä osin etänä.

Lähetä hakemuksesi, palkkatoiveesi ja CV osoitteeseen sari.maunula@t-media.fi 9.9.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tutkimusjohtaja Sari Maunula, puh. 050 409 1543.