In English
20.8.2020 in

Third Rockin vetäjäksi ilmastotyön edelläkävijä Leo Stranius

 

Third Rock haluaa pelastaa maapallon, yksi kivi kerrallaan. Vastuullisuus- ja ilmastopalvelumme auttavat yrityksiä ja organisaatiota tunnistamaan oman roolinsa kestävän tulevaisuuden rakentajina.

Third Rockin hallituksen puheenjohtajaksi on valittu Sari Kuvaja, ja toimitusjohtajana aloittaa Leo Stranius.

T-Median tekemät vastuullisuustutkimukset ja sadattuhannet vastuullisuuteen liittyvät yritysarviot ovat todentaneet vastuullisuuden merkityksen yritysten liiketoiminnan menestykselle ja sidosryhmätuelle. Tämä fakta, ilmastokriisi ja yritysten muuttuva rooli yhteiskunnassa kannustavat T-Mediaa investoimaan vastuullisuusneuvonantoon entistä voimakkaammin.

”Tärkeimpänä tavoitteenamme on helpottaa muutosta kohti hiilineutraalia kiertotaloutta, jossa luonnon monimuotoisuus lisääntyy. Palvelemme jatkuvasti kasvavalla tiimillä yrityksiä vauhdittaaksemme vastuullista liiketoimintaa. Asiakkainamme on myös järjestöjä ja säätiötä. Kestävän tulevaisuuden rakentamiseen tarvitaan kaikkia”, kuvaa Third Rockin toimitusjohtaja Leo Stranius, joka johtaa ja kehittää myös Third Rockin ilmasto- ja ympäristöpalveluja.

Third Rock auttaa yrityksiä ja organisaatiota sidosryhmien kuuntelemisessa, kestävän liiketoiminnan kehittämisessä sekä vastuullisuusraportoinnissa ja -viestinnässä. Tavoitteenamme on luottamukseen perustuva, oikeudenmukainen yhteiskunta, jossa yritysten ja organisaatioiden sekä arvoketjujen onnistumista mitataan myös niiden ympäristölle ja ihmisille tuottamien myönteisten tulosten perusteella.

”Sloganimme mukaisesti olemme yhteisen planeettamme palveluksessa. Näkemyksemme mukaan ihmisten ja maapallon tarpeet määrittävät yritysten ja organisaatioiden toiminnan lähtökohdan. Ilman tervettä, hyvinvoivaa yhteiskuntaa ei voi syntyä kestävää, menestyvää bisnestä”, toteaa Third Rockin hallituksen puheenjohtaja Sari Kuvaja, joka johtaa myös yhtiön vastuullisuuspalveluja.

Third Rock on kasvanut T-Median spin-offista omalla nimellään toimivaksi yritykseksi, joka tähtää johtavaksi vastuullisuustyön asiantuntijaorganisaatioksi. Kasvun vahvistamiseksi yhtiö on tuoreiden nimitysten lisäksi käynnistänyt kahden uuden asiantuntijan rekrytoinnin. Myös yhteistyö emoyhtiö T-Median kanssa jatkuu tiiviinä.

”Third Rockin palveluksessa on vastuullisuusajattelun ja ilmastotyön edelläkävijöitä sekä teollisuuden konkareita. Kun siihen yhdistetään T-Median analytiikkaosaaminen,  pystymme auttamaan asiakkaitamme kehittymään ja erottumaan kilpailijoista”, lupaa T-Median toimitusjohtaja, Third Rockin hallituksen jäsen Harri Leinikka.

 

LUE LISÄÄ Third Rockista.

 


 

Lisätietoja

Leo StraniusToimitusjohtaja, Third Rock
+358 40 754 7371, leo.stranius@thirdrock.fi

Sari Kuvaja, Vastuullisuuspalvelujen johtaja, Third Rock
+358 40 528 2820, sari.kuvaja@thirdrock.fi

Harri Leinikka, Toimitusjohtaja, T-Media
+358 40 505 5001, harri.leinikka@t-media.fi