In English
12.4.2022 in

T-Medialle on myönnetty tutkimuksen ISO-laatusertifikaatti

Inspecta Sertifiointi Oy on myöntänyt T-Media Oy:lle ISO 20252:2019 sertifikaatin osoituksena standardin mukaisista tutkimustoiminnan palvelu- ja tuotantoprosesseista sekä niiden kehityksestä ja johtamisesta. 

Osana auditointia tarkastettiin myös standardin mukainen otoksien ja tiedonhallinta sekä datan käsittely.

“Laadun seuraaminen ja kehittäminen ovat tekemisemme ytimessä ja siksi otimme käyttöömme oman toimialamme ISO-sertifioidun laatujärjestelmän. Tällä haluamme osoittaa, että tutkimuksemme toteutetaan eettisesti oikein ja että vastaajien oikeuksia kunnioitetaan. Oli ilo nähdä, että ensimmäisessä auditoinnissa ei löytynyt yhtään poikkeamaa”, iloitsee T-Median tutkimusjohtaja Sari Maunula.

T-Medialle myönnetty ISO 20252 on kansainvälinen markkinatutkimuslaatustandardi, jonka  tavoitteena on nostaa markkinatutkimusten laatua ja parantaa markkinatutkimusyritysten työskentelyprosesseja.

“T-Media on aina panostanut laatuun ja laatu on rakennettu sisään Luottamus&Maine-malliin. Laajojen data-aineistojen analysointi ja pitkittäistutkimusten tekeminen on mahdollista vain hyvällä etukäteissuunnittelulla”, T-Median toimitusjohtaja Harri Leinikka kertoo.

“Teknisten ratkaisujen lisäksi oleellinen osa laatua on yrityskulttuuriamme, johon liittyy avoin keskustelu ja halu kehittää asioita eteenpäin – asiakasta kuunnellen. Tästä saimme myös kiitosta auditointiprosessin aikana”, Leinikka iloitsee.

Standardin laatijaorganisaatio on ISO (the International Organization for Standardization). Standardia noudattavan yrityksen tavoitteena on jatkuva palveluiden kehittäminen ja asiakastyytyväisyyden parantaminen.

“Sertifioidut prosessit takaavat tutkimuksen luotettavuuden ja sertifioitu yritys on laadun tae”, T-Median sisäisestä auditoinnista vastaava Eila Lahti vahvistaa.

 


Lisätietoja:

Sari Maunula, tutkimusjohtaja, T-Media Oy
+358 50 409 1543, sari.maunula@t-media.fi

Harri Leinikka, toimitusjohtaja, T-Media Oy
+358 40 505 5001, harri.leinikka@t-media.fi

Eila Lahti, laatuvastaava, T-Media Oy
+358 50 597 9331, eila.lahti@t-media.fi