In English
[:fi]Timo Leppä[:]
10.4.2019 in

T-Mediaan raskaan sarjan asiantuntemusta

 

Kemianteollisuus ry:n toimitusjohtajana työskennellyt Timo Leppä liittyy T-Median analytiikka- ja neuvonantotiimiin.

Timo Leppä työskentelee sekä T-Median analyysi- että neuvonantotiimien jäsenenä. Hänen osaamisensa vahvistaa edelleen T-Median kykyä palvella yritysten hallituksia ja johtoryhmiä maineen, vetovoiman ja luottamuksen rakentamisessa.

”Olen iloinen voidessani liittyä osaksi T-Median kasvutarinaa”, sanoo Timo Leppä. ”Tunnen T-Median palvelut  ja sen johtohenkilöt useiden vuosien ajalta ja olen varma, että osaamisemme vahvistavat ja täydentävät toisiaan”, toteaa Timo Leppä.

”Maineen ja vastuullisuuden järjestelmällinen mittaaminen, kehittäminen ja johtaminen auttavat suomalaisia organisaatioita ja siten koko Suomea menestymään. Kyse on kilpailukyvyn ja aineettomien pääomien kasvattamisesta. T-Media on tällä alueella maailmanluokan osaaja, jolla on erinomainen palveluasenne ja mutkaton yrityskulttuuri. Odotan yhteistyötämme innostuneena”, Timo Leppä jatkaa.

”Luottamus&Maine-tutkimus on palvelujemme kruununjalokivi”, sanoo T-Median toimitusjohtaja Harri Leinikka. ”Se on kasvattanut maine- ja vastuullisuusstrategiaan liittyvien palveluidemme kysyntää  voimakkaasti. Timo tuo asiantuntijakaartiimme lisää sekä liikkeenjohdollista kokemusta että maineen strategiseen rakentamiseen liittyvää asiantuntemusta.”

”Tehtävämme on kasvattaa asiakkaidemme kilpailukykyä ja sidosryhmätukea kaikilla niillä markkinoilla missä ne toimivat. Tässä työssä yhdistämme maineen ja luottamuksen mittaamiseen liittyvän erikoisosaamisemme viestinnän ja vastuullisuuden asiantuntemukseen”, Leinikka toteaa.

T-Media on Suomen johtava maineen ja luottamuksen mittaamiseen sekä strategiseen neuvonantoon keskittynyt kasvuyritys.

Timo Leppä toimi Kemianteollisuus ry:n toimitusjohtajana vuosina 2009-2018. Vuosina 2001–2009 hän toimi Kemira Oyj:n viestintäjohtajana ja konsernin johtoryhmän jäsenenä. Leppä on urallaan työskennellyt useissa strategisen suunnittelun ja markkinatutkimusten tehtävissä. Hänellä on diplomi-insinöörin tutkinto Åbo Akademista ja finanssianalyytikon tutkinto Svenska Handelshögskolanista.


Lisätietoja:

Harri Leinikka
Toimitusjohtaja, T-Media Oy
Puh. 040 505 5001
harri.leinikka@t-media.fi

Timo Leppä
Asiantuntija, T-Media Oy
Puh. 050 301 6800
timo.leppa@t-media.fi