In English
[:fi]Sanoma ostaa T-median työnantajakuva- ja vetovoimapalvelut[:]
31.5.2018 in

Sanoma ostaa T-Median työnantajakuva- ja vetovoimapalvelut

Sanoma Media Finland ostaa T-Median työnantajakuva- ja vetovoimapalvelut ja liittää ne osaksi Oikotie Työpaikkojen tarjoomaa. Kauppa toteuttaa Sanoman kasvustrategiaa ja vahvistaa Oikotie Työpaikkojen roolia yritysten kokonaisvaltaisena rekrytointikumppanina.

”Nykyliiketoimintaamme vahvistavat yritysostot ovat olennainen osa kasvustrategiaamme. Kaupan myötä voimme palvella suomalaisia rekrytoijia entistä monipuolisemmin ja syvällisemmin”, kommentoi Sanoma Media Finlandin toimitusjohtaja Pia Kalsta.

”Yritykset panostavat tämän hetken kuumassa osaajakilpailussa pitkäjänteiseen työnantajamielikuvatyöhön. Kauppa vahvistaa entisestään valmiuksiamme palvella asiakkaitamme: välineinä laadukkaat sisällöt, kampanjat ja tutkimustieto. Oikotie Työpaikat on rekrymarkkinan vahva markkinajohtaja ja nyt entistä tärkeämpi kumppani rekrytoiville yrityksille”, sanoo Sanoma Digital Finlandin liiketoimintajohtaja Marja-Leena Tuomola.

Kauppa sisältää TAT-Palvelu Oy:n koko osakekannan. Myyjinä ovat Harri Leinikka, Riku Ruokolahti ja Päivi Salminen-Kultanen. Kaupan mukana siirtyy Sanoman palvelukseen vanhoina työntekijöinä seitsemän rekrytoinnin ja työnantajakuvan huippuosaajaa.

Järjestelyn jälkeen itsenäisenä yhtiönä pysyvä T-Media Oy keskittyy jatkossa data-analytiikan ja Luottamus&Maine -tutkimustoiminnan kehittämiseen. Osana T-Media-ryhmää jatkaa myös mainestrategiseen neuvonantoon sekä liiketoimintastrategiaa palveleviin sisältöihin erikoistunut T-Media Relations Oy.

”Olemme tehneet Oikotien kanssa jo pitkään mahtavaa yhteistyötä Vastuullinen Kesäduuni -kampanjan kehittämiseksi. Suomalaiselle rekrytoijalle kauppa merkitsee entistä kokonaisvaltaisempaa palvelua ja uusia tapoja profiloitua ja erottua”, kertoo Oikotie Työpaikkojen tiimiin siirtyvä VKD-kampanjan projektijohtaja Päivi Salminen-Kultanen.

Oikotie Työpaikat tekee jatkossakin tiivistä yhteistyötä T-Median kanssa.

”T-Median analytiikkaosaaminen ja strateginen maineneuvonanto ovat entistä helpommin myös Oikotien asiakkaiden käytettävissä”, lupaavat T-Media Oy:n toimitusjohtajana jatkava Harri Leinikka ja Oikotie Työpaikkojen johtaja Joonas Pihlajamaa.

Lisätietoja:

T-Media Oy, toimitusjohtaja Harri Leinikka, 040 505 5001
Sanoma Media Finland, viestintäjohtaja Hanna Johde, 040 673 8977