Pörssiyhtiöt suomalaisten yksityissijoittajien silmin 2022 -webinaari

Torstaina 29.9.2022 klo 10-11.30.

Tilaisuuteen ilmoittautuminen on päättynyt. Tilaisuuden tallenne tulee näkyviin tänne: https://www.webcasting.fi/t-media/zA0DAHsq/

 

Mitä yksityissijoittajat ajattelevat pörssiyhtiöiden toiminnasta ja mitkä tekijät vaikuttavat sijoittamishalukkuuteen? Mikä yhtiö on tämän vuoden maineikkain? Millä yhtiöllä on sijoittajien mielestä parhaat ESG-mielikuvat? Kenellä on suurin mainenousu entä kenellä suurin pudotus?

Tilaisuudessa tutkimuksen tuloksista ovat keskustelemassa Koneen Jussi Herlin, Aalto-yliopiston työelämäprofessori Jari Melgin, Nokian talousjohtaja Marco Wiren, Goforen hallituksen puheenjohtaja Timur Kärki, näyttelijä ja sijoittaja Jasmin Hamid, Fiskars Groupin vastuullisuusjohtaja Kati Ihamäki, Pörssisäätiön toimitusjohtaja Sari Lounasmeri, Osakesäästäjien toimitusjohtaja Victor Snellman, T-Median kehitysjohtaja Riku Ruokolahti ja toimitusjohtaja Harri Leinikka. Kuulemme myös panelistien ja voittajien näkemykset erinomaisen mainetyön taustalla.

Webinaarin tietosuojailmoitus

 

Rajattu kasvokuva hymyilevästä Kati Ihamäestä. Rajattu pyöreän muotoinen kuva hymyilevästä TImur Kärjestä. Rajattu pyöreän muotoinen kuva hymyilevästä Jasmin Hamidista, joka nojaa tummaa seinää vasten. Pyöreän muotoinen kasvokuva Jari Melginistä tummalla puvulla ja tummalla taustalla.