In English
17.1.2024 in

Helene Foxberg ja Alexander Widén liittyivät T-Median Tukholman tiimiin

 

T-Median asiantuntijaryhmä on vahvistunut Helene Foxbergin ja Alexander Widénin myötä. Uudet asiantuntijamme tukevat ruotsalaisia ja kansainvälisiä asiakkaitamme sekä edistävät kasvuamme Ruotsissa.

Helene ja Alexander liittyivät T-Median kansainvälisen yhtiön Reputation and Trust Analyticsin palvelukseen Senior Advisoreina 8. tammikuuta 2024.

Helene on oikeustieteen maisteri Tukholman yliopistosta. Ennen siirtymistään T-Median palvelukseen hän työskenteli johtajana vakuutusyhtiössä.

Tulen maailmasta, jossa yritysriskejä hallitaan eri tavoin. Maineriski on yhtä tärkeä kuin mikä tahansa muu riski yrityksessä. Luottamus&Maine-tutkimusmalli tarjoaa näkemyksiä maineriskin käsittelyyn ja hallintaan. Konsepti perustuu dataan perustuvaan tietoon. Se osoittaa, miten eri sidosryhmien käsitykset yrityksestä vaikuttavat niiden käyttäytymiseen. Mallin avulla yritykset voivat myös tunnistaa keskeiset parannusalueet ja käyttää tuloksia todellisina KPI-mittareina. Kaikki pitkäaikaiseen kestävyyteen ja kilpailutietoisuuteen pyrkivät yritykset hyötyvät Luottamus&Maine-konseptista”, Helene Foxberg sanoo.

Alexanderilla on monialainen akateeminen tausta, ja hän on suorittanut tutkinnot sekä taloustieteessä että viestinnässä. Lisäksi hänellä on ruotsalaisen Kairo’s Future -tutkimuslaitoksen Future Strategist  sertifikaatti. Ennen siirtymistään Reputation and Trust Analyticsin palvelukseen Alexander työskenteli viestintä- ja brändistrategina elintarviketeollisuudessa keskittyen luovaan konseptikehitykseen ja kohderyhmäuskollisuuteen.

Kokemukseni mukaan markkinatutkimus, erityisesti suurissa yrityksissä, aloitetaan usein siilonäkökulmasta. Kapea-alaisuus rajoittaa yritysten kykyä saada aikaan laajaa ja kestävää vaikutusta. Kiinnostuin heti, kun minulle esiteltiin Luottamus&Maine-tutkimusmallin kokonaisvaltainen lähestymistapa ja visualisoidut dataan perustuvat oivallukset. Ainutlaatuisen mallin ansiosta organisaatiot voivat todella perustaa maineenhallintansa kovaan dataan ja mitattaviin oivalluksiin”, Alexander Widén sanoo.

Reputation and Trust Analytics on T-Median kansainvälinen yritys, joka on erikoistunut strategiseen mainetutkimukseen ja jonka tavoitteena on auttaa organisaatioita parantamaan luottamusta ja liiketoiminnan edellytyksiä. Yrityksen tunnetuin tuote on maailmanluokan data-analytiikkaan perustuva
Luottamus&Maine-tutkimusmenetelmä, jota johtoryhmät käyttävät laajasti eri toimialoilla. Uudet työntekijät vahvistavat T-Median osaamista sekä Ruotsissa että kansainvälisesti.

Olemme innoissamme saadessamme Helenen ja Alexanderin osaksi T-Median perhettä. Olen varma, että heidän taustansa ja laaja-alainen tietämyksensä takaavat, että voimme tarjota ensiluokkaista palvelua ruotsalaisille asiakkaillemme. Lisäksi he tuovat tiimiimme uusia ja erityisiä taitoja, jotka ovat arvokkaita sekä Suomessa että Ruotsissa – ja kansainvälisesti”, T-Median toimitusjohtaja Harri Leinikka sanoo.

T-Media erottui minusta työnantajana aitoudellaan, ammattitaidollaan ja hyvillä arvoillaan, jotka heijastuvat sekä työntekijä- että asiakassuhteisiin”, Helene kommentoi uutta pestiään.

Miten olisin voinut vastustaa Harrin, Rikun, Elisan ja muun tiimin välitöntä lämpöä ja persoonallisuutta”, Alexander lisää.

 

Lisätietoja:

Helene Foxberg, Senior Advisor, Reputation and Trust Analytics
helene.foxberg@reputationandtrust.com
tel. +46 (0) 73 556 69 26

Alexander Widén, Senior Advisor, Reputation and Trust Analytics
alexander.widen@reputationandtrust.com
tel. +46 (0) 70 471 23 32

Harri Leinikka, Toimitusjohtaja, Reputation and Trust Analytics
harri.leinikka@reputationandtrust.com
tel. +358 40 505 5001

 

 

Kuva: Vesa Koivunen