10.08.2018 / by admin / In / 0 comments

Arja Suominen, viestintä- ja yhteiskuntavastuujohtaja, Finnair Oyj

”T-Median tuloksista on ollut meille aidosti hyötyä. T-Median vahvuuksia ovat selkeä viitekehys ja strateginen lähestymistapa.”

Read more

31.05.2017 / by admin / In / 0 comments

Marko Savolainen, Toimitusjohtaja, Silverskin Information Security

”Projektin tehokkuus ja saavutetut tulokset yllättivät minut positiivisesti. Tavoitteenamme oli luoda maailmanluokan markkinointisisältöjä, ja siinä todella onnistuimme.”

Read more

31.05.2017 / by admin / In / 0 comments

Annu Matula, Johtaja, Henley Business School Finland

”Prosessi ylitti kaikki odotuksemme. T-Median avulla saimme kattavan ymmärryksen siitä, mitä muutoksia markkinointiviestintämme kaipasi. Tutkimusraportti auttoi meitä valtavasti strategiaprosessimme aikana.”

Read more

28.01.2017 / by admin / In / 0 comments

Martina Lilius, Viestintäpäällikkö, Berner Oy

”Olemme saaneet konkreettista apua vuorovaikutuksemme ja toimintamme kehittämiseen Luottamus&Maine –tutkimuksen toteutuksen ja tulosten kautta. Mallin avulla pääsemme hyvin kiinni tärkeimpiin kehityskohtiin ja asioihin, joihin panostamisesta on meille ja yrityskuvallemme todellista hyötyä.”

Read more

26.01.2017 / by admin / In / 0 comments

Jouni Turunen, Head of Finland Country HR, Nokia

”T-Media tuottaa työnantajille arvokasta tietoa työelämän trendeistä. Tämä auttaa työnantajia olemaan paremmin valmistautuneena työelämän murroksiin. T-Media on myös ottanut erittäin aktiivisen ja vaikuttavan roolin nuorten työllistämisen parissa ”Vastuullinen Kesäduuni”-kampanjassa.”

Read more

T-MEDIA OY

EVIDENCE BASED REPUTATION ADVISORY

ETELÄINEN MAKASIINIKATU 4 A, 2 krs. 00130 HELSINKI

© T-MEDIA 1997 - 2019