Strategiat ja sisällöt

STRATEGIAT

Onko organisaatiosi mainestrategia ajan tasalla? Mitkä osat organisaatiosi operaatioista ovat paras väylä maineen kehittämiseen? Entä millainen tarina tukee maineen kehittymistä ja sidosryhmätuen lujittumista?

Autamme asiakkaitamme strategisessa maineenhallinnassa. Käytämme työssämme maailman parhaita, käsin poimittuja liikeenjohdon ajattelun työkaluja ja malleja.

Kiitetty Mainealusta-työkalumme on auttanut lukuisia asiakkaitamme määrittämään selkeän suunnan organisaation maineen kehitykselle.

Yhä useammin työmme koskettaa myös organisaation kokonaisstrategiaa – sekä muun muassa yritysvastuuta, työnantajakuvaa ja sidosryhmädialogin kanava- ja sisältöstrategioita.

SISÄLLÖT

Asiakkaamme ovat todenneet meidät ensiluokkaiseksi käytännön sisällöntuotanto- ja sisältömarkkinoinnin kumppaniksi. Miksi?

Teemme asiakkaillemme maineen nykytila-analyysin ja autamme heitä maineen strategisen suunnan määrittelyssä. Näiden työvaiheiden jälkeen olemme syvällä asiakkaamme maailmassa.

Tässä vaiheessa tuomme prosessiin eturivin medioissa pätevöityneet sisällöntuottajamme ja toimittajamme. Tuloksena sisältöjä, jotka palvelevat liiketoimintastrategisia tavoitteita.

Lisätietoa:

Jirimiko Oranen, MBA
Toimitusjohtaja, T-Media Relations
jiri@t-media.fi
+358 40 756 6655