Maine- ja vastuullisuusstrategiat

Miten tärkeitä maine ja yritysvastuu ovat organisaationne toiminnalle? Miten hyvin ne on huomioitu organisaation strategiassa?

Monissa organisaatioissa ei vielä riittävän hyvin. Kyse ei ole enää vain lainsäätäjien vaatimuksista ja standardien täyttämisestä: asiakkaat, sijoittajat, työntekijät ja kumppanit ovat nostaneet vaatimuksensa uudelle tasolle.

Maine- ja vastuullisuusstrategiat ovat erikoisosaamistamme. Autamme asiakkaitamme myös kestävän liiketoiminnan kehittämisessä sekä vastuullisuusraportoinnissa ja -viestinnässä. Tuomme maine- ja yritysvastuutematiikkaan ylimmän johdon ja hallituksen strategisen arvonkehityksen näkökulman. Viimeisen kahden vuoden aikana olemme auttaneet yli 20 organisaation ylintä johtoa ja hallitusta – työskennellen yli 100 johtajan kanssa. Datapankkimme koostuu pitkistä aikasarjoista ja yli 100 000 maine- ja vastuullisuusarviosta sekä niiden liiketoimintavaikutuksista eri toimialoilla.

Tavoitteenamme on luottamukseen perustuva, oikeudenmukainen yhteiskunta, jossa yritysten ja organisaatioiden sekä arvoketjujen onnistumista mitataan myös niiden ympäristölle ja ihmisille tuottamien myönteisten tulosten perusteella.

Maineen kehittämisessä sinua auttavat mainetohtorimme Hanna-Mari Aula ja Petteri Puska. Vastuullisuus- ja ilmastotyössä sinua palvelee tytäryhtiömme Third Rockin edelläkävijät Leo Stranius ja Sari Kuvaja. Ole yhteydessä – kerromme miten olemme käytännössä auttaneet asiakkaitamme.

Hanna-Mari Aula
KTT, Vanhempi neuvonantaja
hanna-mari.aula@t-media.fi
040 585 6466

Petteri Puska
KTT, Tutkija
petteri.puska@t-media.fi
41 435 8521

Leo Stranius
HM, toimitusjohtaja
Third Rock
leo.stranius@thirdrock.fi
040 754 7371

Sari Kuvaja
MMM, vastuullisuuspalvelujen johtaja
Third Rock
sari.kuvaja@thirdrock.fi
040 528 2820