In English
[:fi]T-Media rekrytoi[:]
16.4.2019 in

Etsimme nyt joukkoomme tutkijaa & tutkimuspäällikköä

 

T-Media on Suomen johtava maineen ja vastuullisuuden tutkimiseen sekä strategiseen neuvonantoon keskittynyt yritys. Olemme palvelleet jo satoja organisaatioita lähes 50 maassa.

Arvostetuin tutkimustuotteemme on Luottamus&Maine-menetelmä. Sen avulla analysoimme asiakkaamme maineen rakenteen ja paljastamme ne osa-alueet, joita kehittämällä asiakkaamme saavat parhaat liiketoiminnalliset hyödyt. Työllämme on kuitenkin suurempi tarkoitus. Toimimme pörssiyhtiöiden, yksityisten yritysten ja julkisten organisaatioiden neuvonantajina auttaen organisaatioita tulemaan paremmin toimeen sidosryhmiensä ja ympäröivän yhteiskunnan kanssa.

Tutkijana/tutkimuspäällikkönä osallistut tutkimustemme suunnitteluun ja käynnistykseen sekä tulosten analysointiin ja raportointiin. Odotamme sinulta kokemusta tutkimustoiminnasta sekä kaupallista tai muuta soveltuvaa koulutusta ja asiakaslähtöisyyttä. Tutkijan tehtävää voit hakea, vaikka olisit vastavalmistunut.

Sinulla on hyvät projektinhallintataidot, et vierasta numeroita ja osaat pyörittää Exceliä. Olet oppimishaluinen, mutta valmis tekemään myös rutiinitehtäviä.  Olet kiinnostunut organisaatioiden maineesta ja vastuullisuudesta.  Arvostamme tarkkuutta ja oikeanlaista asennetta enemmän kuin pitkää ansioluetteloa.

Sinua odottaa avoin ja joustava työyhteisö, hyvät työkaverit ja tekemisen meininki maineen ja vastuullisuuden näköalapaikalta.


Lisätietoja antaa tutkimusjohtaja Sari Maunula, puh. 050 409 1543. Lähetä hakemuksesi, palkkatoiveesi ja CV osoitteeseen sari.maunula@t-media.fi 5.5.2019 mennessä.