In English
02.3.2022 in

ProComin pitkäaikainen toimitusjohtaja Elina Melgin T-Median Senior Advisoriksi

Kokenut viestintäammattilainen, FT, dosentti Elina Melgin on nimitetty Senior Advisorin tehtävään T-Mediaan. Melgin aloittaa uudessa roolissaan syksyllä 2022.  Pitkään viestinnän ammattilaisverkosto ProCom ry:n ja Oy:n toimitusjohtajana toiminut Melgin on ilmoittanut jättävänsä nykyisen tehtävänsä elokuun loppuun mennessä.

”Irtautumiseni ProComin toimitusjohtajan työstä tarjoaa minulle mahdollisuuden sekä uusiutumiseen että vapausasteiden lisäämiseen. Olen käynyt erilaisia alustavia keskusteluja viestinnän, kulttuurin ja yliopistojen mahdollisuuksista yhteistyöhön ja pisimmälle ovat edenneet neuvottelut T-Median kanssa. T-Media on upean ammattimainen yhteistyökumppani, jonka arvomaailma on erittäin lähellä omaani”, Elina Melgin sanoo.

T-Media on arvostettu, strategiseen mainetutkimukseen erikoistunut yhtiö, jonka tehtävänä on auttaa organisaatioita luottamuksen ja maineen mittaamisessa, kehittämisessä ja ylläpitämisessä eri sidosryhmissä. Yhtiön tunnetuin tuote on johtoryhmien laajasti hyödyntämä, ensiluokkaiseen data-analytiikkaan pohjautuva Luottamus&Maine-tutkimuskonsepti.

”Toivotamme Elinan lämpimästi tervetulleeksi työyhteisöömme. Olemme tehneet Elinan ja ProComin kanssa hedelmällistä yhteistyötä jo vuosien ajan. Nyt yhteistyömme tiivistyy entisestään, mistä olemme erittäin iloisia”, T-Median toimitusjohtaja Harri Leinikka sanoo.

”Elina Melgin tuo mukanaan syvän ymmärryksen viestintäalan kehityksestä. Arvostamme hänen strategista näkemystään alasta sekä kattavia kotimaisia ja kansainvälisiä verkostojaan. Suomen maakuvasta väitellyt Elina on luonteva valinta T-Median poikkeuksellisen korkeasti koulutettujen asiantuntijoiden joukkoon”, Leinikka jatkaa.

 


Lisätietoja:

Harri Leinikka, toimitusjohtaja, T-Media
p. 040 505 5001

Elina Melgin, toimitusjohtaja, ProCom
p. 040 821688